Posted by / luni, 17 aprilie 2017 / No comments / ,

Un remediu chinezesc ajută peste 300 de pacienţi cu pietre biliare!Publicitate
Pietrele (sau calculii) vezicii biliare sunt o afecţiune foarte dureroasă, care expune pacienţii la infecţii şi la multe alte complicaţii grave.

Durerile specifice acestei afecţiuni se intensifică, de regulă, după mese, şi sunt însoţite de balonare sau umflături localizate în regiunea ficatului şi a ductelor biliare.


Medicul şi cercetătorul chinez Lai Chiu Nan susţine că a găsit, însă, o metodă simplă şi perfect naturală de eliminare a pietrelor biliare. Potrivit acestuia, tratamentul recomandat de el este oportun mai ales pentru persoanele cu o funcţie hepatică slabă, deoarece afecţiunile hepatice sunt strâns legate de funcţionarea improprie a ficatului.

Despre tratamentul medicului chinez


În primele 5 zile ale curei, pacientul trebuie să bea patru pahare de suc de mere neîndulcit sau să consume 4-5 mere proaspete.

În ziua a 6-a, pacientul trebuie să sară peste cină şi să bea o lingură de sulfat de magneziu diluată într-un pahar cu apă la temperatura camerei, o dată la ora 18, şi din nou în jurul orei 20.

La ora 22, pacientul trebuie să bea o cană de ulei de măsline amestecată cu o jumătate de cană de zeamă de lămâie.

Potrivit doctorului Chiu Nan, consumarea uleiului în ultima zi de tratament este esenţială pentru eliminarea pietrelor, deoarece lubrifiază ductele biliare şi uşurează excretarea acestora.

Mărturia medicului Lai Chiun Nan

Medicul şi cercetătorul chinez susţine că prin această metodă ar fi ajutat un număr mare de pacienţi să elimine din corp între 50 şi 100 de calculi biliari.

Potrivit mărturiilor chinezului, unii dintre pacienţii trataţi ar fi suferit de o formă asimptomatică de blocaj biliar, iar cura i-a ajutat să se vindece complet.


Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un remediu chinezesc ajută peste 300 de pacienţi cu pietre biliare!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu