Posted by / marți, 18 aprilie 2017 / No comments /

Știai ca numele dat copilului îi influenţează viaţa?Publicitate
Un articol de Claudia Bulacu

În momentul în care o mama îşi aşteaptă copilul să vină pe lume, începe să se gândească şi la numele pe care i-l va pune. De la o vreme, copiii au nume din ce în mai sofisticate, mai exotice, mai …sonore, dacă putem spune astfel.

Este destul de dificil să alegi un nume dintr-o listă lungă, chiar foarte lungă şi trebuie să recunoaştem că oricâte analize am face, parcă tot nu suntem mulţumiţi.

alegerea numelui copilului este importanta

De fapt,secretul alegerii numelui depinde de ceea ce ne motivează. Fie copilul poartă numele unei persoane dragi din familie (care poate să nu mai fie printre noi),fie numele unei persoane care ne-a inspirat, fie al unui personaj dintr-un film care ne-a plăcut, fie al unui fost iubit etc. Trebuie să ştim, însă, că numele are un impact foarte important asupra vieţii copilului.

Numele se întipăreşte în corpul energetic


Dacă ne-am hotărât să îi punem numele unei persoane dragi nouă (un părinte,de exemplu, care poate să nici nu mai fie printre noi), destinul copilului nostru va depinde de karma celui căruia îi poartă numele, karma ce se va întipări în corpul lui energetic.

Altfel spus, dacă părintele a fost o persoană credincioasă, care ţinea posturile, binevoitoare, sensibilă, care obişnuia să se roage, atunci copilul nostru va împrumuta unele trăsături de caracter de la acesta, va fi iubitor, sensibil, credincios.

Dacă ,invers, persoana era violentă, arogantă sau bolnăvicioasă, o parte din caracterul şi viaţa acestei persoane se va transfera copilului nostru şi putem avea surprize foarte mari în timp. Deci, trebuie să fim atenţi atunci când alegem numele copilului nostru pentru a evita unele lucruri neplăcute care pot apărea şi la care nici nu ne-am gândit sau pe care nu ni le putem imagina.

Sunt recomandate numele de sfinţi


Înainte cu mult timp, copiii primeau nume de sfinţi şi acest lucru nu era chiar întâmplător. Karma pură a sfântului se unea cu cea a copilului şi îl proteja. Astfel, copilul era mai puţin expus unor transferuri de natură energetică negativă, iar viaţa lui era o continuă evoluţie şi protecţie.

Odată cu deschiderea spre informaţie şi lume, numele sunt alese pe alte criterii, iar cele karmice, uneori, sunt neglijate sau părinţii nu cunosc, pur şi simplu, aceste detalii. De aceea, de multe ori, copiii se manifestă într-un mod bizar, total neadecvat cu educaţia sau cu atenţia care li se acordă, însă aceste lucruri se pot corecta dacă părinţii îşi dau seama la timp de ceea ce se întâmplă.


Bioenergoterapeuţii recomandă ca atunci când punem copilului un nume al unui muritor, să ne rugăm ca el să nu preia de la persoana respectivă decât aspectele luminoase, ce îl pot îndrepta spre iubire şi spre Dumnezeu, şi nu spre aspectele materiale, spre violenţă sau alte trăsături negative ale persoanei în numele căreia ne botezăm copilul.

Aici, mama joacă un rol foarte important, în sensul că până la 7 ani, copilul este legat de ea şi orice rugăciune pe care o face pentru copilul său îi va fi ascultată.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Știai ca numele dat copilului îi influenţează viaţa?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu