Posted by / miercuri, 19 aprilie 2017 / No comments / ,

Și-a curățat tălpile cu bicarbonat de sodiu, de două ori pe săptămână. Rezultatul este uimitor!Publicitate
Bicarbonatul de sodiu este un ingredient foarte versatil, putând fi utilizat la curățenie, în bucătărie sau pentru înfrumusețare.

Este ieftin, eficient și ușor de utilizat, așa că îți recomand să înlocuiești produsele din comerț scumpe și ineficiente, cu bicarbonatul de sodiu.

Iată câteva întrebuințări ale bicarbonatului de sodiu:

curata talpile cu bicarbonat de sodiu

Curăță și relaxează picioarele

Înmoaie-ți picioarele într-un preparat din apă și 3 linguri de bicarbonat. Pentru a îmbunătăți efectul, masează picioarele și repetă procedura de cel puțin două ori pe săptămână. De asemenea, poți pune bicarbonat și în cadă, atunci când îți faci baie, pentru a te relaxa.

Arsuri și dureri în capul pieptului

Bicarbonatul de sodiu este un puternic antiacid, așa că dacă vei adăuga o linguriță de bicarbonat, într-un pahar cu apă, durerile și arsurile stomacale dispar ca prin minune.

Nu mai transpira!

Poți folosi un amestec din apă și bicarbonat de sodiu pentru a trata transpirația excesivă sau mirosurile neplăcute.

Vindecă arsurile solare

Umple cada cu apă și adaugă jumătate de ceașcă de bicarbonat. Stai în cadă aproximativ 30 de minute și nu te șterge cu prosopul.

Vindecă înțepăturile insectelor

Proprietățile alcaline ale bicarbonatului de sodiu ajută la vindecarea rapidă a înțepăturilor de insecte. Optează pentru un amestec din apă și bicarbonat de sodiu.

Adaugă-l în șampon

Pune puțin bicarbonat de sodiu în șamponul tău, pentru un păr strălucitor. Dacă ai părul gras, prepară un amestec din bicarbonat și apă, înmoaie pieptănul în această soluție și folosește-l pentru a elimina excesul de grăsime. La final clătește cu apă.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Sursa: simplewoman. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Și-a curățat tălpile cu bicarbonat de sodiu, de două ori pe săptămână. Rezultatul este uimitor!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu