Posted by / miercuri, 5 aprilie 2017 / No comments / ,

Nu mai folosiți uscătoarele de mâini din toaletele publice! Sunt mai periculoase decât credeți...Publicitate
Uscătoarele de mâini din toaletele publice conțin mai multe bacterii decât prosoapele din hârtie. Ești surprins?

Majoritatea oamenilor folosesc aceste uscătoare deoarece se gândesc la faptul că astfel vor fi mai feriți de bacterii. 

Nimic mai neadevărat!

Aflați că aceste uscătoare conțin de șase ori mai multe bacterii decât prosoapele din hârtie!


foloseste prosoapele de hartie cand mergi in baile publice

De curând, s-a realizat un studiu cu privire la cele două metode prin care oamenii usucă mainile în toaletele publice - prosoapele din hârtie și uscătoarele automate.

Participanților la studiu, li s-a cerut să poarte mănuși, să își spele mâinile și să le usuce apoi utilizând aceste metode. În urma analizelor, s-a constatat faptul că exista mult mai multe bacterii pe mănușile celor care s-au uscat la uscătoarele automate.

Explicația este că, în interiorul acestor aparate, de-a lungul timpului, bacteriile își găsesc caminul ideal - căldură și umezeală - un mediu propice dezvoltării lor. În momentul în care aparatul pornește, acestea sunt împrăștiate cu o viteză fantastică și oare care este locul unde vor ajunge? Exact, pe mâinile dumneavoastră!

Așadar, data viitoare când veți mai merge la o toaletă publică, mai bine alegeți varianta uscării mâinilor cu prosoapele din hârtie.


Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Nu mai folosiți uscătoarele de mâini din toaletele publice! Sunt mai periculoase decât credeți...

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu