Posted by / miercuri, 12 aprilie 2017 / No comments / , ,

După ce vei citi asta, nu vei mai arunca apa în care ai fiert ouăle!Publicitate
Puţine gospodine ştiu cât de benefică este apa folosită la fierberea ouălor, aşa că multe dintre ele o aruncă.

Astăzi îţi vom descrie o modalitate grozavă de a o folosi cu un rost. Nu o să-ți vină să crezi!

ce poti face cu apa in care ai fiert ouale

Pe timpul fierberii, ouăle îşi lasă în apa din ibric o cantitate mare de calciu organic. Acest calciu organic este extrem de benefic pentru plantele de apartament plantate în ghiveci și nu numai.

Calciul organic este excelent pentru întărirea rădăcinilor şi tulpinii subterane a plantelor, în timp ce sărurile minerale din coaja de ou îmbogăţesc solul cu nutrienţi preţioşi.

Aşadar, nu mai arunca apa în care fierbi ouăle, ci foloseşte-o în schimb la udatul florilor! Cel mai indicat este uzi plantele cu această apă o dată la 30 de zile.

Înainte de folosire, aşteaptă ca apa să ajungă la temperatura camerei.


Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Sursa: lifehacker. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului După ce vei citi asta, nu vei mai arunca apa în care ai fiert ouăle!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu