Posted by / duminică, 9 aprilie 2017 / No comments /

De ce se instalează bolile articulaţiilor și cum rezolvăm această problemă!Publicitate
Un articol de Claudia Bulacu

După cum poate că ştiţi deja, relaţia între corp şi spiritul care se găseşte în fiecare dintre noi este foarte strânsă.

Altfel spus, dacă nu reuşim să înţelegem că omul a fost creat pentru a trăi fericit şi pentru a avea gânduri pozitive, atunci lucrurile se complică. Ajungem să ne îmbolnăvim fără a şti de unde ne vine aceasta.

bolile de articulatii si cauzele lor

În fiecare zi ar trebui să ne întrebăm cine suntem noi cu adevărat şi ce legătură există între comportamentul nostru, ceea ce spunem, ceea ce gândim şi manifestările în plan fizic.

Relaţia între corp şi spirit este una specială


Când vom şti că divinitatea din noi nu ne lasă să abandonăm drumul corect,luminos şi plin de bucurie, vom înţelege faptul că orice abatere de la această linie nu produce decât efecte negative pentru noi. Primele semne că nu suntem în regulă ne vin de la anumite tensiuni interioare pe care le simţim, ca apoi să vină durerile în diferitele părţi ale corpului.

Durerile de articulaţii demonstrează o anumită rigiditate în raport cu ceilalţi


Picioarele ne-au fost date pentru a ne deplasa,pentru a avansa. Tot ce este legat de picioare se referă la actul mişcării. Simbolic discutând, cu ajutorul picioarelor mergem către alţii,legăm relaţii, avansăm în aceste realatii, evoluăm.

Dacă simţim tensiuni în picioare, înseamnă că în relaţiile noastre există anumite probleme care dau naştere la tensiuni. Cele mai frecvente dureri sunt cele de articulaţii.

Articulaţiile sugerează flexibilitatea faţă de noi inşine şi faţă de alţii, deschiderea spre a-i asculta pe ceilalţi, acceptarea părerilor lor,iar când ne referim la articulaţia genunchiului, atunci se mai adaugă o altă nuanţă,aceea de supleţe în a ne recunoaşte greşelile.

Genunchiul,în mod special, sugerează poziţia de rugăciune, de umilinţă în faţa divinităţii, de recunoaştere şi acceptare a greşelilor făcute (păcate).

Durerile instalate în genunchi se mai referă şi la egoul nostru,la cât de rigizi suntem în a accepta pe ceilalţi aşa cum sunt ei şi de a le da libertatea de a acţiona cum cred de cuviinţă.

În concluzie, dacă vom crea şi păstra relaţii armonioase cu cei din jur, nu vom avea dureri de articulaţii. În plus, dându-le libertatea celorlati să facă ce vor, vom avea genunchi flexibili,fără dureri şi fără greutate la deplasare. 

Cu toate că organismul se poate degrada înaintând în vârstă, acest proces se face mult mai lent dacă vom şti să cultivăm prietenii sincere,bazate pe respect şi armonie. Acelaşi tip de relaţie trebuie să îl avem atât cu părinţii,cât şi cu copiii noştri. Principiul este universal valabil. 

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului De ce se instalează bolile articulaţiilor și cum rezolvăm această problemă!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu