Posted by / marți, 4 aprilie 2017 / No comments / ,

Cum să scapi de buruienile din grădină cu un ingredient pe care îl ai deja în bucătărie!Publicitate
Buruienile sunt oaspeții pe care nimeni nu și-i dorește în grădină. Pentru a le înlătura rapid, mulți grădinari folosesc erbicide puternice, dar ale căror efecte adverse își pun amprenta asupra sănătății plantelor de grădină, dar și a sănătății noastre.

distruge plantele nedorite cu otet

Potrivit cercetătorilor, erbicidele toxice au puterea de a modifica ADN-ul uman, crescând substanțial riscul de apariție a cancerului și a bolilor endocrine grave.

Ca să-ți protejezi sănătatea și să economisești bani, noi îți recomandăm o alternativă naturală foarte eficientă la erbicidele chimice. În plus, spray-ul erbicid propus de noi se obține simplu și rapid!

Ai nevoie de:

- 1 litru de oțet

- Sticlă cu pulverizator

Instrucțiuni:

Toarnă oțetul în recipientul cu pulverizator și împrăștie vaporii direct peste buruieni, dar ferind iarba și plantele pe care vrei să le păstrezi.

Pentru buruienile mai rezistente, folosește mai degrabă rețeta de mai jos:

Ingrediente:

- 1 litru de oțet

- 100 de ml de detergent de vase (ce ai în casă, nu trebuie ceva special)

- 100 de grame de sare mare

- Sticlă cu pulverizator

Răstoarnă toate ingredientele în sticlă, agită bine conținutul, apoi pulverizează soluția peste buruieni.

Trebuie neapărat să încerci aceste spray-uri naturale! Pe cât sunt de simple, pe atât sunt de eficiente. Mai mult decât atat, datorită mirosului intens, nici insectele nu se vor mai apropia de grădina ta.


Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum să scapi de buruienile din grădină cu un ingredient pe care îl ai deja în bucătărie!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu