Posted by / joi, 13 aprilie 2017 / No comments / ,

Cum poţi folosi ulei de ricin ca să dizolvi cataractele oculare şi să îţi recapeţi vederea!Publicitate
Cataracta oculară este o afecţiune degenerativă condiţionată de vârstă, motiv pentru care afectează mai ales persoanele trecute de vârsta a doua. 

Vestea bună este că există un remediu natural eficient, şi anume uleiul de ricin, care în multe cazuri reuşeşte să dizolve complet cataractele, inversând astfel problemele de vedere!

ulei de ricin pentru sanatatea ochilor

În celelalte cazuri, uleiul de ricin întârzie considerabil evoluţia bolii, mai ales dacă este administrat încă din primele etape de boală.

Vreau să subliniez faptul că folosirea unui ulei de ricin procesat poate face mai mult rău decât bine! Aşadar, ai grijă ca uleiul de ricin să fie pur, organic, obţinut prin presare la rece, şi să nu conţină hexan. În plus, ai grijă să foloseşti un picurător salubru.

După ce ai achiziţionat un produs corespunzător, poţi începe tratamentul. Folosindu-te de picurător, aplică zilnic câte o picătură în fiecare ochi, preferabil seara imediat înainte de culcare, deoarece uleiul de ricin poate înceţoşa temporar vederea un timp de la aplicare.


Este foarte probabil ca, a doua zi, să te trezeşti cu ochii urduroşi, ceea ce este perfect normal. Înlătură urdorile formate clătind ochii cu apă.

Majoritatea oamenilor care folosesc tratamentul observă ameliorări începând cu a doua sau a treia zi de aplicare a picăturilor. Dacă în decurs de trei zile nu sesizezi niciun fel de îmbunătăţiri, cel mai indicat este să întrerupi tratamentul, fiind semn că remediul nu este potrivit pentru tine.

Multă sănătate vă dorim!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum poţi folosi ulei de ricin ca să dizolvi cataractele oculare şi să îţi recapeţi vederea!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu