Posted by / vineri, 7 aprilie 2017 / No comments / ,

Cu aceste trucuri vei avea gemurile mai curate ca oricând! Trebuie doar să le urmezi...Publicitate
Dacă ochii sunt ferestrele sufletului, atunci ferestrele fac trecerea către sufletul căminului tău. Dar ce se întâmplă atunci când ele sunt murdare?

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să îți privești geamurile cum strălucesc și nimic nu este mai frustrant decât să le vezi murdare. Te gândești atunci cât timp îți va lua să le cureți...

Lustruirea gemurilor nu trebuie să mai reprezinte o problemă de azi înainte, deoarece noi am găsit 5 trucuri prin care să îți ușurăm munca!

Iată care ar fi acelea:

cum curat geamurile usor

1. Distilează apa înainte să o folosești

Apa cu care speli geamurile este foarte importantă, de aceea îți recomand apă distilată. Fie că vrei să cureți ferestrele casei sau obiectele din sticlă, din casă, apa distilată este o soluție exelentă! De cele mai multe ori, geamurile rămân pătate din cauza durității apei. Soluția? Folosește întotdeauna apă distilată!

2. Șterge cu ceea ce trebuie!

Atunci când trebuie să îți cureți geamurile, este foarte important să alegi laveta care trebuie. Nu îți recomand să iei pur și simplu orice prosop din hârtie și să începi curățenia! Optează în schimb pentru o cârpă din microfibră!

3. Pulverizează soluția care trebuie!

Cel mai bun preparat este un amestec din o parte apă și o parte oțet. Dacă pur și simplu nu suporți mirosul de oțet, poți opta pentru un preparat din părți egale de alcool sanitar și apă. 


4. Curăță repede!

Curăță mai des geamurile și nu lăsa să se depună mai multe straturi de mizerie, deoarece tocmai aceasta este cauza pentru care îți vine atât de greu să speli geamurile.

5. Folosește tehnica în S

Fie că optezi să cureți geamul sub forma S sau sub forma Z, metoda în zig zag este excelentă! Nu numai că această manieră îți va asigura strălucirea geamurilor, dar nici nu vor rămâne dâre!

Gata, pune aceste tehnici în acțiune, pentru a avea casa lună!

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Sursa: tiphero. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cu aceste trucuri vei avea gemurile mai curate ca oricând! Trebuie doar să le urmezi...

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu