Posted by / joi, 13 aprilie 2017 / No comments /

Bolile de rinichi arată că ne este frică de ceva!Publicitate
Un articol de Claudia Bulacu

Rinichii ne ajută să filtrăm lichidele şi sarea pe care le consumăm în fiecare zi. Munca lor este imensă, ei curăță mai mult de 1500 de litri pe zi, extrag toxinele din sânge, reglează nivelul de apă şi de săruri minerale şi, cu ajutorul vezicii, elimină urina din corp.

În plan emoţional, rinichii joacă un rol esenţial. În cooperare cu glandele suprarenale, ei determină comportamentul nostru în situaţiile de stres şi de frică, prin cantitatea de hormoni care este eliberată. Altfel spus, ei ne ajută să ne echilibrăm în situaţiile limita, de « luptă sau fugi », de apărare în faţa unui pericol iminent.

Suferinţele rinichilor ne vorbesc despre temerile noastre


suferintele noastre distrug rinichii

Problemele renale ne arată că ne e frică de ceva, că ne este greu să ne adaptăm la anumite situaţii de stres, că avem idei fixe şi că avem o mare doză de rezistenţă în faţă a ceea ce este nou. Orice durere sau disfuncţie la nivelul rinichilor trebuie să ne pună pe gânduri în ceea ce priveşte comportamentul nostru faţă de trecut. Ne-am ataşat prea mult de o anumită idee care vine din tinereţea noastră sau chiar din copilărie, idee la care nu vrem sau nu putem renunţa. Orice legătură cu trecutul de acest tip îngreunează funcţionarea corectă a rinichilor.

Un şoc emoţional ne poate crea blocaj renal

Rinichii sunt suprasolicitaţi în caz de situaţii stresante. Ei încearcă să cureţe sângele cu o viteză mai mare în caz de panică pentru că ,în acel moment, inima bate cu putere, plămânii sunt solicitaţi mai intens şi pentru a alimenta organele « vitale » (inima,plămâni,creier) pe timp de panică, este nevoie de mai mult sânge într-un anumit interval scurt de timp. În acel moment,şi glandele suprarenale sunt solicitate la cote maxime,dându-i corpului toate posibilităţile de a se apăra. 


Când panica este doar mentală, atunci toate aceste organe sunt solicitate inutil, energia este consumată inutil, iar rinichii muncesc, de asemenea, inutil. Un şoc emoţional poate bloca funcţia totală a rinichilor ! Toate fricile noastre şi lucrurile imaginare care ne creează stres trebuie tratate încă de la primele semne.

Înainte de a ajunge la medic,trebuie să ne cultivăm credinţa în Dumnezeu. Trebuie să ştim în permanență că omul este apărat şi iubit de Creator. Niciodată nu va fi abandonat,indiferent ce a făcut sau ce va face el, omul!

Chiar dacă va încalcă legile divine şi va suportă consecinţele,Dumnezeu nu îl va lipsi de iubirea Lui infinită şi pură. Acesta este, de fapt, modul în care ne putem vindecă de rinichi: prin iubire şi credinţă faţă de divinitate. Este simplu şi extrem de folositor pentru noi.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bolile de rinichi arată că ne este frică de ceva!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu