Posted by / miercuri, 19 aprilie 2017 / No comments / ,

Acestea sunt alimentele pe care nu trebuie să le păstrezi niciodată la frigider!Publicitate
Sunt foarte multe alimente care își pot pierde valoarea nutritivă, gustul și aroma, dacă sunt depozitate la temperaturi scăzute.

Azi ți-am pregătit o listă cu 13 alimente, pe care NU trebuie să le depozitezi niciodată în frigider.

rosiile si bananele nu se pastreaza la frigider

1. Avocado

Dacă îl depozitezi în frigider, începe să devină moale. Ține-l mai degrabă într-un coș pentru fructe.

2. Cartofii

Dacă vei ține cartofii la o temperatură mai mică de 7 grade, își vor schimba gustul și nu într-unul plăcut! Ține-i într-o pungă de hârtie, într-un spațiu nu prea rece.

3. Ciocolata

La temperaturi scăzute, cristalele de zahăr din ciocolată ies la suprafață și alimentul își pierde gustul.

4. Fructele tropicale

Fructele tropicale putrezesc foarte repede dacă sunt ținute în frigider. Mai bine le învelești în hârtie și le depozitezi într-un mediu uscat.

5. Busuiocul

Frigiderul nu este locul ideal în care vrei să depozitezi busuiocul, deoarece absoarbe toate celelalte mirosuri din frigider. Mai bine ține-l într-o ceașcă cu apă!

6. Ceapa

Ținută la frigider, ceapa se înmoaie și nu mai este bună pentru a fi consumată!

7. Cafeaua

Nu ține niciodată cafeaua la frigider, poate prelua din mirosuri și își poate pierde aroma. Depoziteaz-o într-un mediu uscat și întunecat.

8. Uleiul de măsline

Este recomandat să depozitezi uleiul la temperatura de minim 12 grade!

9. Mierea

Dacă o vei ține în frigider, aceasta se va cristaliza și își va pierde aroma. Ține-o într-un borcan, la temperatura camerei! 


10. Roșii

Frigiderul nu este chiar cel mai bun loc în care să depozitezi roșiile, deoarece temperaturile scăzute afectează gustul și textura acestor legume.

11. Pâinea

Unii oameni consideră că frigiderul este cel mai bun spațiu de depozitare pentru pâine, însă nu este adevărat! Dacă vei ține pâinea în frigider, aceasta se va usca!

12. Vânăta

Și vinetele sunt foarte sensibile, atunci când vine vorba de depozitarea la frigider. Acestea se înmoaie și se pătează, mai bine ține-le la temperatura camerei.

13. Bananele

Dacă le vei ține la frigider, se vor închide la culoare și își vor schimba gustul. La temperatura camerei este ideal să le păstrezi!

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Acestea sunt alimentele pe care nu trebuie să le păstrezi niciodată la frigider!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu