Posted by / miercuri, 29 martie 2017 / No comments /

Un gând negativ ne poate distruge întreaga viaţă!Publicitate
Un articol de Claudia Bulacu

Puţini dintre noi am înţeles cam cât de important este cum gândim. Faptul că nimeni nu ne poate citi gândurile, ele ramamand oarecum secrete, ne lasă impresia că ne putem « plimba » în mintea noastră cât dorim şi unde dorim.

Este adevărat că nimeni nu ştie ce gândim,doar Creatorul nostru ştie în totalitate, însă asta nu înseamnă că suntem cu adevart liberi să emitem gânduri la întâmplare.

de ce e bine sa gandesti pozitiv

Un gând negativ ne poate distruge întreaga viaţă


Cred că tuturor ni s-a întâmplat să ne trezim dimineaţa ursuzi. Fie că am dormit puţin,fie somnul a fost de proastă calitate. Când suntem ursuzi ,toate sunt pe dos :ba nu găsim cafeaua,ba nu vedem ibricul, ba nu se deschide uşa la bucătărie… Altfel spus, nu suntem în apele noastre.

Dacă se întâmplă să ne mai şi sune şeful cu o veste proastă, atunci ziua este deja pierdută. Nu este o glumă ! Toată ziua vom fi cu susul în jos. Dacă ne lăsăm copleşiţi de starea asta, şi zilele următoare vor fi la fel,nopţile vor fi din ce în ce mai scurte şi sănătatea va începe să scârţâie. Avem nevoie de un stimulent pentru a ieşi din starea asta,iar,uneori,chiar de un şoc care să ne trezească la realitate.

Nu de puţine ori, oamenii nu îşi dau seama ce se întâmplă cu ei,de ce ajung să se simtă deplorabil,de ce nu mai au chef de viaţă şi de ce nu mai au satisfacţii pe nici un plan. În această situaţie este vorba doar despre gânduri care au alimentat alte gânduri,toate fiind negative. Nu ne trebuie şocuri electrice să ne dăm seama că,uneori,mergem pe stradă încordaţi,tensionaţi,trişti .

Nu pentru că ne-am afla într-o situaţie care generează aceste stări,ci pentru că mintea noastră umblă,doar ea este plecată aiurea,în locuri triste sau de conflict unde noi,probabil, avem mici şanse să ajungem.Sunt doar imaginaţiile noastre.

Toate aceste imaginaţii creează stări de frică. Această frică dă naştere unor boli ale sistemului nervos şi boli cardiace. Mai târziu,totul se poate transforma în ceva grav şi nu înţelegem de ce şi cum s-a ajuns aici.

Pentru a ne schimba viaţa,trebuie să ne schimbăm gândurile

Gândurile sunt energie şi dacă această energie este bine direcţionată,ea ne va ajuta foarte mult. Ştim că energia este de două feluri :pozitivă şi negativă. Dat fiind faptul că Dumnezeu ne-a creat în totalitate pozitivi, pentru a respecta ceea ce El a sădit în noi,adică acea scânteie divină ce ne ţine în viaţă,avem obligaţia de a fi pozitivi. 


Este o obligaţie şi,în acelaşi timp, este o binecuvântare pentru noi şi pentru ceilalţi din jurul nostru, de a cultiva doar partea pozitivă. Trebuie să fim optimişti, să ne aliniem la ce ne face bine, să încercăm să ne aliniem legilor lui Dumnezeu.

Nu putem trăi într-un climat depresiv,pentru că nu vom putea aprecia viaţa. Când vom ajunge în situaţia de a nu aprecia acest dar nepreţuit care ne-a fost dat, degradarea noastră începe. Vom muri de tineri,vom fi bolnavi,iar ,prin legea rezonanţei,vom distruge şi viaţa celor apropiaţi. Iată cum un simplu gând generează este un lanţ al răului.

Oare aceasta să fie misiunea noastră pe pământ ?
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un gând negativ ne poate distruge întreaga viaţă!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu