Posted by / duminică, 5 martie 2017 / No comments / ,

Uleiul de cocos, un excelent tratament de prevenire şi combatere a cariilor dentarePublicitate

Dantura sănătoasă este nu numai estetică – fundaţia unui zâmbet frumos – ci şi o componentă esenţială pentru întreg organismul. 

Cei mai mari inamici ai dinţilor sunt, după cum bine ştii, cariile dentare, dar, oricât de temeinică ar fi igiena orală, şi indiferent de produsele cosmetice pe care le foloseşti, în unele situaţii cariile şi bolile gingivale tot se produc.

elimina cariile in mod natural

Pe fondul unor sensibilităţi dentare aparte, dar nu numai, cariile nu pot fi prevenite eficient, singura soluţie rămasă fiind tratarea lor la dentist. 

Dar nimeni nu-şi doreşte să se afle prea des pe scaunul dentistului... Vestea bună este că există şi metode naturale de tratare a cariilor care nu presupun nici costuri mari, şi nici programări la cabinete stomatologice.

Un grup de cercetători irlandezi a descoperit că există un ingredient natural care atât previne, cât şi tratează cariile în stadii incipiente. Este vorba despre uleiul de cocos, ale cărui proprietăţi de neutralizare a acizilor oferă protecţie împotriva deteriorării smalţului dentar şi a bolilor gingivale!


Cum poţi preveni şi combate cariile dentare cu ulei de cocos


Dacă uleiul este nedizolvat, ia două linguri de ulei brut şi ţine-l în gură cca. 10 minute (fără să-l înghiţi!) până ce se dizolvă complet, apoi scuipă-l.

Dacă uleiul este deja dizolvat, este suficient să clăteşti cu el gura de câteva ori. După folosirea uleiului, spală-te pe dinţi cu o pastă cosmetică sau farmaceutică potrivită nevoilor tale dentare.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Uleiul de cocos, un excelent tratament de prevenire şi combatere a cariilor dentare

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu