Posted by / miercuri, 1 martie 2017 / No comments / , ,

Reglează funcția glandei tiroide și accelerează procesul de vindecare consumând apa din vase de cupru!
Se spune că apa depozitată în vase de cupru poate regla energiile corporale... În continuare îţi prezentăm 10 avantaje grozave ale păstrării apei de băut în vase de cupru!

Apa de băut depozitată în vase de cupru capătă următoarele proprietăţi:


intarzie imbatranirea cu apa bauta din vase de cupru

1. Încurajează slăbitul

Te-ai săturat de regimurile pe bază de fructe şi legume care nu dau rezultatele scontate? Încearcă să bei zilnic apă ţinută în vase de cupru şi vei fi surprins de eficienţa acestei metode. Cuprul are proprietatea de a restabili echilibrul sistemului digestiv, şi accelerează şi arderea grăsimilor.

2. Întârzie îmbătrânirea

Cuprul abundă în antioxidanţi care întârzie procesul de îmbătrânire şi, implicit, apariţia ridurilor. În plus, sprijină regenerarea celulară.

3. Accelerează procesul de vindecare

Cuprul este recunoscut pentru proprietatea sa de a grăbi vindecarea rănilor prin efectul său antiinflamator, antibacterian şi antiviral. Cuprul întăreşte şi sistemul imunitar, încurajând vindecarea de la interior către exterior.


4. Reglează funcţia glandei tiroide

De curând, bolile de tiroidă au fost corelate cu deficienţa de cupru, un mineral important care echilibrează funcţia tiroidiană. Deşi se observă mai ales la persoanele cu hipertiroidism, deficienţa de cupru se întâlneşte şi la pacienţii cu o glandă tiroidă subactivă. Consumul de apă din vase de cupru poate compensa deficienţa de cupru şi, astfel, menţine sub control nivelurile de hormoni tiroidieni.

5. Reglează producţia de melanină

Cuprul joacă un rol esenţial în producţia de melanină, un pigment natural care conferă ochilor, pielii şi părului culoarea specifică. Melanina protejează corpul de arsuri solare şi asistă în procesul de vindecare a rănilor.

6. Combate anemia

Rolul cuprului în creşterea ratei de absorbţie a fierului este adeseori neglijat. Cuprul este necesar nu numai pentru formarea şi regenerarea celulelor, ci şi pentru absorbţia fierului în sânge.

7. Previne tulburările digestive

Cuprul reglează contracţia şi relaxarea stomacului, facilitând astfel alunecarea bolului alimentar de-a lungul tractului digestiv şi eliminând simptomele de hiperaciditate şi balonare. De asemenea, acest mineral omoară bacteriile dăunătoare din intestine, prevenind astfel inflamaţiile, infecţiile şi ulcerele stomacale.


8. Susţine sănătatea cardiovasculară

Studiile ştiinţifice au dovedit că cuprul controlează şi pulsul cardiac şi tensiunea arterială. Cuprul echilibrează nivelurile de colesterol şi trigliceride, şi are efect vasodilitator, astfel că îmbunătăţeşte circulaţia sanguină. În plus, cuprul este recunoscut pentru proprietatea sa de a preveni formarea plăcilor arteriale, una din cauzele principale de apariţie a bolilor cardiace.

9. Reglează funcţiile cerebrale

Neuronii sunt acoperiţi cu un înveliş denumit teacă de mielină, ce contribuie la transmiterea de semnale electrice între celulele cerebrale. Cuprul ajută la sintetizarea unei clase de lipide denumite fosfolipide, necesare formării tecii de mielină. Astfel, cuprul poate îmbunătăţi funcţionarea creierului prin eficientizarea transmiterii de semnale cerebrale. În plus, are rolul de a preveni crizele convulsive.

10. Reduce durerile de artrită

Proprietăţile antiinflamatoare puternice ale cuprului ajută la ameliorarea durerilor de artrită şi artrită reumatoidă. În plus, cuprul întăreşte oasele şi sistemul imunitar.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reglează funcția glandei tiroide și accelerează procesul de vindecare consumând apa din vase de cupru!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu