Posted by / joi, 30 martie 2017 / No comments / ,

Persoanele cu alunițe între sprâncene sunt considerate aducătoare de bogăție materială. Tu ești una dintre ele?Publicitate

Aluniţele pot apărea oriunde pe corp, dar asiaticii sunt de părere că poziţionarea lor în anumite locuri nu este pur întâmplătoare.

În medie, fiecare om are între 10 şi 45 de astfel de semne distinctive, care, potrivit unor culturi vechi, au o însemnătate aparte, astfel:

ce inseamna daca am alunita in frunte

1. O aluniţă în zona tâmplei simbolizează călătorii.

Dacă nu ai călătorit încă, înseamnă că vei ajunge să explorezi locuri îndepărtate în viitor. La alţii, înseamnă că au călătorit foarte mult într-o viaţă anterioară.

Vorbim aici atât de concedii, cât şi de călătorii în interes de serviciu, de aceea este bine sa nu refuzi şansa unei slujbe undeva în străinătate.
Ar putea fi începutul unei experienţe inedite şi speciale.

2. Aluniţele din mijlocul frunții

Acestea au o semnificaţie interesantă în astrologia chineză. Această aşezare înseamnă că eşti bine orientat şi ambiţios. O aluniţă în mijlocul frunţii reflectă că ai o carieră promiţătoare.

Dacă slujba din prezent îţi displace, continuă să lupţi pentru un loc de muncă mai bun. Îţi este menit să ai o carieră de succes.
Pentru cei cu alinițele poziționate astfel, problemele legate de serviciu sunt temporare. Poate că încurcăturile de la lucru sunt un semn că eşti făcut pentru alte meserii mai importante.

De aceea trebuie să iei în calcul schimbarea carierei ca să te bucuri de succesul care îţi este rezervat.

Tot cultura chineză spune că aluniţele din mijlocul frunții simbolizează și o slabă comunicare cu oamenii din funcţii de putere.De aceea nu trebuie să te lași intimidat și trebuie să ai încredere în tine şi nu este bine să eziți să spui deschis ce gândeşti.

În cultura chineză, se crede că persoanele care au aluniţe exact între sprâncene sunt și mai speciale. Acestea au în plus darul de a aduce bogăţie materială în jurul lor.

3. O aluniţă sub sau în jurul sprâncenei simbolizează relaţia cu familia.

Acest loc semnifică loialitate faţă de familie şi prieteni. Mai înseamnă şi că eşti foarte sociabil. Eşti privit ca un lider înnăscut atât în viaţa personală cât şi la locul de muncă. Tot ceea ce faci este în folosul celor dragi. Toate deciziile pe care le iei ţin cont de ei. Cu cât petreci mai mult timp cu prietenii şi familia, cu atât eşti mai fericit.


4. Alunițele aproape de buze

O vedetă foarte populară cu o aluniţă aproape de buze este Cindy Crawford. Posesorii acestor alunițe sunt destul de atrăgători şi simbolizează bun-gust şi rafinament.

Unul din defecte ar fi că setea de lucruri luxoase te poate face să fii mai degrabă materialist. Posesiunile materiale pot deveni uşor o prioritate pentru tine.Asta înseamnă că multe din prieteniile pe care le legi sunt doar pentru a-ţi satisface nevoia de atenţie.

Un mic sfat - Nu mai căuta să ieşi mereu în evidenţă şi aminteşte-ţi că în viaţă există şi lucruri ce nu pot fi cumpărate cu bani.

5. O aluniţă pe obraz are mai multe semnificaţii în funcţie de poziţia ei exactă.

Aluniţele poziţionate către linia maxilarului simbolizează întruchiparea unui lider adevărat. Te simţi bine în rolul de lider responsabil.
Îţi asumi acest rol atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Eşti un bun motivator!

Poziţionarea aluniţei chiar în centrul obrazului semnifică bogăţie. Este perfect întemeiat, având în vedere că liderii înnăscuţi ajung să ocupe funcţii bănoase în companiile pe care le conduc.


6. O aluniţă în palmă semnifică responsabilitate financiară.

Eşti foarte cugetat când vine vorba de gestionarea banilor. Eşti foarte muncitor şi ambiţios, fiind conştient că orice succes se obţine prin efort.

Dacă aluniţa este poziţionată către exteriorul palmei, înseamnă că eşti un bun administrator financiar și ai o intuiţie foarte bună asupra investiţiilor bănoase. Eşti suficient de încrezător încât să îi înveţi şi pe ceilalţi metodele tale. Oamenii au încredere în tine pentru măiestria ta de a economisi şi aloca resursele financiare.

7. O aluniţă la baza tălpilor simbolizează dorinţa permanentă de a călători.

Eşti mereu mânat de dorinţa de a călători în jurul lumii.Nu-i nicio mirare că ţi se par fascinante culturile exotice ale lumii. Eşti o persoană deschisă la minte şi consideri toţii oamenii ca fiind egali. La locul de muncă, eşti foarte preţuit şi apreciat.Colegii te consideră un excelent diplomat. Este posibil să îmbini călătoriile de afaceri cu concedii în jurul lumii.

Profită de orice ocazie ivită de a descoperi noi locuri şi de a întemeia noi prietenii.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Persoanele cu alunițe între sprâncene sunt considerate aducătoare de bogăție materială. Tu ești una dintre ele?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu