Posted by / duminică, 5 martie 2017 / No comments / ,

O vopsea naturală şi fără chimicale ce acoperă perfect firele albe!
Pe piaţă există sute de vopseluri pentru păr care pretind că ar acoperi firele albe, dar puţine dintre ele sunt cu adevărat eficiente şi, mai ales, sunt foarte toxice.

Vestea bună este că astăzi îţi prezentăm un preparat natural care aderă foarte bine pe păr şi acoperă complet firele albe!

cum sa vopsesti parul grizonat cu coaja de cartofi

Vopseaua naturală propusă de noi se prepară din coji de cartofi şi este extrem de eficientă. Amidonul conţinut de cojile de cartofi este un pigment natural care, treptat, în decurs de cel mult o lună, rezolvă în întregime problema albirii părului! Iată cum poţi prepara vopseaua:

Ingrediente şi instrumentar

- 6 cartofi

- 1 flacon de şampon

- 1 flacon de balsam

- 1 oală

- 1 strecurătoare

- 1 cană adâncă

Preparare

Întâi decojeşte cartofii, pune cojile deoparte, apoi fierbe-le în 2 litri de apă într-un vas timp de aproximativ 30 de minute. La final, strecoară preparatul şi colectează lichidul, aşteptând să se răcească complet înainte de a-l turna într-o sticlă.


Înainte de folosirea preparatului, spală-te pe cap cu un şampon de bună calitate ca să hidratezi părul şi să previi fragilizarea firelor albe. Ulterior, aplică soluţia pe păr şi las-o să acţioneze timp de 20 de minute, după care încheie procesul prin aplicarea unui balsam pentru păr.

Repetă aceşti paşi de fiecare dată când te speli pe cap, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului O vopsea naturală şi fără chimicale ce acoperă perfect firele albe!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu