Posted by / sâmbătă, 4 martie 2017 / No comments / ,

Cura cu sucul acestei plante, preparat într-un mod special, are efecte remarcabile asupra organismului!Publicitate
Un articol de Mihaela Iliescu

Ca plantă, orzul verde face minuni, în special dacă se prepară sub formă de suc.

Comparativ cu alte plante, are un conţinut 250 ori mai mare de vitamina A decât salata, de 25 de ori mai mult potasiu decât bananele, de 11 ori mai mult calciu decât laptele de origine animală (pe care nu îl recomandăm oricum, din cauza acidităţii), de 11 ori mai mult fier decât ţelina, de şapte ori mai multă vitamina C decât portocala, de zece ori mai multă vitamina B1 decât spanacul. Şi enumerarea ar putea continua....

cum ne vindecam cu orz

Miracolele sucului de orz verde au fost descoperite de doctorul Yoshihide Hagiwara, absolvent al Univesităţii Kumamote, din Japonia.

Citeşte şi DIGESTIA SPECIFICĂ

Eficienţa sucului din plante tinere de orz verde în terapia bolilor şi întreţinerea stării de sănătate este rezultatul a treisprezece ani de cercetări intense privind nutriţia, pentru a obţine noi surse de substanţe necesare menţinerii vitalităţii organismului, restabilirii organelor afectate de boală şi împiedicării îmbătrânirii celulelor.

Prin compoziţia sa, orzul verde este un aliment foarte valoros, asigurând organismului uman enzime, nutrienţi, vitamine şi minerale.

Se poate consuma şi pulberea de orz – o linguriţă din această pulbere se dizolvă în 150-200 ml apă călduţă. Se bea cu înghiţituri mici, bine salivat, cu 30 minute înainte de masă.

Cum se prepară?

Tulpinile de orz verde, ajunse la înălţimea de 25-30 centimetri (înainte de a face spic), se recoltează (tăind cu secera sau cu alt obiect ascuţit, de la suprafaţa pământului), se spală bine, se taie mărunt, se îmbibă cu puţină apă şi se macină până se obţine o pastă.

Pasta obţinută se pune în blender şi se amestecă cu apă pură. Sucul astfel obţinut poate fi folosit ca tratament pentru anemie, afecţiuni oculare, gastrite, ulcer, colită, ciroză, infarct miocardic, diabet, astm bronşic.


În general, se consumă trei, patru pahare pe zi sau la recomandarea unui specialist naturopat.

Se face o cura de trei, patru săptămâni, de două ori pe an, primăvara şi toamna, pentru a da posibilitatea organismului să îşi recapete vitalitatea.

Efectele sale remercabile în ceea ce priveşte energia organismului se constată în scurt timp (câteva zile).

Sursa: Elena Niţă Ibrian – TERAPIA NATURALĂ (1463 reţete pentru viaţă)
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cura cu sucul acestei plante, preparat într-un mod special, are efecte remarcabile asupra organismului!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu