Posted by / luni, 13 martie 2017 / No comments / ,

Cum să scapi de durerile articulare folosind tătăneasă! REȚETAPublicitate

Marea problemă a omenirii... articulaţiile. De buna funcţionare a articulaţiilor depinde şi calitatea vieţii fiecăruia dintre noi.

Alifia de tătăneasă se prepară din tinctura de tătăneasă, pe care fie o achiziţionăm de la magazinele de profil fie o preparam noi.

incheieturile dureroase dispar cu aceasta crema de tataneasa

În caz de urgenţă se apelează la cea preparată gata, urmând că între timp să ne-o preparam noi. Garantat este mai bună şi mai concentrată.

Preparare:

În grăsimea fierbinte (100-150 de grăsime de porc curată fără sare) se pune o linguriţă de ceară de albine curată şi se amestecă până se dizolvă complet, după care se lasă la răcit până când amestecul are consistență semisolidă.

Adăugăm treptat tinctura de tătăneasă, amestecând energic.

Se pune atâta tinctură câtă poate grăsimea să absoarbă şi să-şi păstreze şi consistenţă de unsoare. Să nu o transformăm în apă. Deci adăugăm câte 5 picături şi amestecăm şi tot aşa până sesizăm la mâna dacă este ok.


Este foarte utilă în ulceraţii, răni, arsuri, însă de departe eficiența cea mai mare o are împotriva articulaţiilor dureroase dar și pentru refacerea lor după entorse sau luxaţii.

Persoanelor cu constituţie firavă le este indicat un masaj săptămânal cu această alifie întrucât este bună şi pentru prevenirea reumatismului (săptămânal după baie un masaj ) iar în cazul fracturilor, acest tratament accelerează refacerea ţesutului osos şi întărirea oaselor.

Despre autor:Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum să scapi de durerile articulare folosind tătăneasă! REȚETA

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu