Posted by / vineri, 17 martie 2017 / No comments / ,

Cum grăbești vindecarea rănilor de pe col folosind un unguent din rășină!Publicitate

Răşina se găseşte din fericire din abundenţă în pădurile noastre de conifere. Ea este autoremediul produs de aceşti arbori în locul unde scoarţă le-a fost rănită...

Răşină se recoltează de pe copac cu foarte mare grijă, astfel încât să nu afectăm copacul, cu un briceag, tăind de pe copac nu scobind sau luând cu lemn cu tot.

cum sa scapi de ranile deschise

Pentru acest unguent miracol sunt necesare următoarele:

- 200 de grame de untură de porc;

- 6 linguriţe de răşină de pin;

- Ceară de albine cât mărimea unei nuci.

Mod de preparare:

În grăsimea încinsă (la baia de aburi) se adaugă răşina şi ceară şi se amestecă foarte bine, după care se strecoară ( de posibilele impurităţi) într-un borcan şi se lasă la răcit.

Acest unguent are asupra pielii şi a altor ţesuturi ale organismului uman aceleaşi efecte că şi asupra copacului, adică ajută la închiderea rănilor şi la refacerea ţesuturilor distruse.

Are un efect nemaipomenit in vindecarea rănilor de pe colul uterin, totodată puând fi tratate și cervicitele, doar că trebuie foarte, foarte bine strecurat inainte de utilizare.

Se păstrează la rece în frigider!

Vedeți oameni buni cum natura ne oferă atâtea soluții de vindecare şi , nu de puţine ori, le ignorăm şi nu protejăm mediul înconjurător!

Despre autor:Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum grăbești vindecarea rănilor de pe col folosind un unguent din rășină!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu