Posted by / miercuri, 22 martie 2017 / No comments / ,

Crezi că este sănătos pentru consum usturoiul germinat? Află mai jos adevărul!Publicitate

Recunoaște, și tu arunci usturoiul germinat! Ei bine, se pare că faci o mare greșeală, deoarece acest usturoi este bogat în antioxidanți precum alicinul sau aliinul.

Iată o parte din beneficiile sale:


cum sa te vindeci daca vei consuma usturoi incoltit

Întărește sistemul imunitar

Având un conținut bogat de antioxidanți, usturoiul germinat întărește sistemul imunitar și previne apariția gripei sau răcelilor.

Îmbunătățește sănătatea cardiacă

Usturoiul germinat conține fitochimicale, responsabile cu inhibarea activității carcinogenilor, activând funcția enzimelor, în același timp. Deci putem spune că usturoiul germinat ne ține departe de bolile cardiace.

Previne apariția infarctului

Usturoiul conține o cantitate mare de ajoen, un anticoagulant foarte bun. Consumând acest tip de usturoi, poți preveni formarea cheagurilor de sânge sau apariția infarctului. 


Tratează afecțiunile tractului digestiv

Conținutul mare de antioxidanți, face din acest aliment germinat tratamentul excelent în cazul crampelor, diareei sau stării de vomă.

Previne apariția cancerului

Având un conținut bogat de vitamine, minerale și alți nutrienți, usturoiul germinat previne afecțiunile produse de radicalii liberi și formarea celulelor maligne în organism.

Previne îmbătrânirea prematură

Antioxidanții din usturoiul germinat luptă cu radicalii liberi și previn apariția îmbătrânirii premature. 


Usturoi germinat

Pentru a obține usturoi germinat, trebuie să iei câteva căpățâni de usturoi, să le așezi într-un bol cu apă și să pui bolul pe un pervaz, timp de 5 zile.

Vei vedea cum începe imediat să germineze.

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Crezi că este sănătos pentru consum usturoiul germinat? Află mai jos adevărul!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu