Posted by / joi, 30 martie 2017 / No comments /

Anunț de ultimă oră, Argentina a legalizat utilizarea uleiului de cannabis în scop medical!Publicitate

În data de 29 martie, Guvernul din Argentina a aprobat utilizarea și cultivarea cannabisului, pentru utilizarea lui în scopuri medicale...

cannabis in scop medical aprobat in argentina
Conform Daily News, această lege va intra în vigoare imediat ce va fi semnată de către Președintele partidului Cambiemos, Mauricio Macri.

" O treime din pacienții cu epilepsie nu răspund la tratamentul convențional!" a declarat Dr. Ana María García Nicora, reprezentant al Organizației Pro Cannabis, din Argentina.

"Fiica mea, suferă de epilepsie de 24 de ani iar aceasta chiar este o variantă de tratament pentru ea!" a mai menționat Ana Garcia.

În ultimii ani s-au desfășurat foarte multe studii care susțin ipoteza că uleiul de cannabis chiar este o soluție pentru tratarea bolilor incurabile care nu răspund la un tratament convențional.

Chile și Columbia au adoptat legi similare!

Ce părere aveți? Ar trebui și România să adopte această lege?
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Anunț de ultimă oră, Argentina a legalizat utilizarea uleiului de cannabis în scop medical!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu