Posted by / miercuri, 29 martie 2017 / No comments / ,

Amestec miraculos ce tratează astenia, insuficiența glandulară, boala ulceroasă, gastrică, duodenală și astmul bronșicPublicitate
Un articol de Ileana Mlădinoiu

Aloe vera este una dintre plantele aflate la modă, folosită în prepararea cremelor, șampoanelor și a altor produse de frumusețe, ba chiar în alimentație.

Însă, cel mai important lucru este că aloe vera pare a avea virtuți împotriva tuturor bolilor, considerată fiind de către naturopați ca planta miracol.

Împreună cu mierea și lămaia, planta aloe are acțiune tonică, stimulentă asupra sistemului nervos și endocrin.

cum sa ne vindecam de boli in mod natural

Medicina populară, mai ales din Rusia, recomandă amestecul ca pe un valoros remediu în tratarea bolilor nervoase cu componență astenică, a insuficiențelor glandulare, a lipsei poftei de mâncare, în tulburările de creștere ale copiilor, în convalescența după boli infectocontagioase, în maladia ulceroasă, gastrică sau duodenală și astm bronșic.

Pentru acest leac aveți nevoie de următoarele ingrediente:


-250 de grame de frunze proaspăte de aloe vera

-400 de grame de miere

-125 de ml de suc de lămâie (după necesitate, cantitățile pot fi reduse, respectând proporțiile).

Preparare:

Se ia cantitatea prescrisă de frunze de aloe de la o plantă în vârstă de peste 3 ani, neudată de 5 zile, se spală bine, se toacă mărunt și se pune într-un vas de sticlă (borcan) sau de ceramică smălțuită.

Se adaugă mierea și se omogenizează, apoi sucul de lamâie cu care se amestecă iar foarte bine. Se acoperă vasul și se lasă la macerat timp de 5 zile, într-un loc întunecos, răcoros și uscat (la frigider).


Mod de administrare:

Se poate da copiilor - numai de la 3 ani în sus - câte o linguriță dimineața și seara, iar de la 9-12 ani câte o linguriță dimineața, prânz și seara, după mese, timp de o lună.

Acest tratament natural se poate repeta după o lună pauză, cât timp este nevoie.

Pentru adulți se dau 3 linguri pe zi, câte una înaintea meselor principale, o lună da, alta nu, cât este nevoie.

Leacul nu este indicat în diabet, obezitate de orice natură și intoleranțe alergice.

Metode de conservare:

Preparatul nu poate fi păstrat timp îndelungat (își pierde proprietatea utilă). În plus, ținut peste două săptămâni poate deveni foarte toxic. Iată de ce medicina populară recomandă a se cultiva cât mai multe ghivece cu plante aloe care pot furniza pe rând cantitatea necesară de frunze proaspete.

De asemenea, se conservă numai în vase închise de sitclă sau ceramică smălțuită, o săptămână sau două la frigider, la adăpost de căldură, lumină, umiditate și contaminare.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Amestec miraculos ce tratează astenia, insuficiența glandulară, boala ulceroasă, gastrică, duodenală și astmul bronșic

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu