Posted by / vineri, 31 martie 2017 / No comments / ,

Acestea sunt doar căteva trăsături şi caracteristici pe care femeile le consideră irezistibile la bărbaţi!Publicitate

Orice om are preferinţele sale cu privire la înfăţişarea şi caracteristicile pe care le consideră atractive la sexul opus. Unii consideră senzuale lucruri care ţie, de exemplu, s-ar putea să-ţi pară chiar dezgustătoare, asta pentru că fiecare om e diferit în felul său. De aceea, bărbatul ideal al unei femei poate să-i pară respingător alteia.

Dar... da, există şi un dar în ecuaţie, se pare că femeile reacţionează pozitiv la o serie de trăsături universale. Printre acestea se numără, se pare, părul grizonat, venele proeminente şi... aspectul îngrijit.

În continuare îţi prezentăm o selecţie a caracteristicilor masculine cele mai apreciate de femei.

femeile apreciaza intelectualitate la barbati

1. Vene proeminente pe antebraţe

Femeile le consideră sexy, dar şi un semn că partenerul este sănătos şi puternic. Vascularizarea bună a braţelor denotă o formă fizică optimă şi un grad scăzut de adipozitate subcutană.

2. Sprâncene groase

Nu trebuie să arate neapărat ca nişte perii de sârmă, dar sprâncenele groase sunt foarte apreciate de femei. Unul dintre motive este că sprâncenele bine conturate scot în evidenţă ochii.

3. Pistrui

Se spune că persoanele cu pistrui sunt timide şi nesigure, dar femeile adoră bărbaţii cu pistrui pentru că îi consideră prietenoşi, sexy şi de încredere.

4. Aspectul „dospit”

Aici ajungem la un paradox al femeilor. Deşi adoră aspectul musculos şi bine legat al bărbaţilor, femeile nu agreează ideea de a îmbrăţişa un partener cu un corp „de piatră”. Şi ştii cât de mult se dau în vânt după îmbrăţişări... aşa că vezi cum faci să bifezi ambele caracteristici.

5. Părul facial

Femeilor le plac bărbaţii cu barbă, deja nu mai este o noutate. Iar un bărbat cu o barbă netunsă de câteva zile, cu aspect uşor neglijent, li se pare de-a dreptul irezistibil.

6. Cicatrici

Cicatricile îi fac pe bărbaţi să pară mai duri, mai masculini, mai interesanţi şi mai sexy. Semnele „de bătaie” le dau un aspect călit şi misterios.

7. Sensibilitate

Deşi bărbaţii fac tot ce pot să nu-şi arate latura sensibilă, femeile vor ca aceştia să-şi arate slăbiciunile. Sensibilitatea îi „umanizează” pe bărbaţii cu înfăţişare foarte dură, şi reprezintă un atu în relaţie.


8. Părul grizonat

Mulţi bărbaţi se îngrozesc la vederea primului fir de păr alb, dar femeile sunt moarte după părul grizonat!

9. Părul de pe piept

În general, nimănui nu-i surâde ideea de păr corporal la sexul opus, dar se pare că femeile agreează totuşi mai mult bărbaţii care nu se epilează pe piept...

10. Aerul original şi excentric

Bărbaţii originali ies imediat în evidenţă. Par misterioşi şi nonconformişti, iar femeile îi consideră foarte atrăgători.

11. Mâinile îngrijite

Multe femei ţin cont de aspectul îngrijit al unghiilor de la mâini, aşa că găsesc atrăgători bărbaţii masculini, dar cu... manichiura făcută!

12. Ochelarii

Când eram copii, asociam ochelarii cu aspectul de tocilar. La vârsta maturităţii, asociem aceste accesorii cu aspectul de intelectual interesant.

13. Sudoarea

Ok, aici este important să subliniem că femeile nu tolerează aspectul şi mirosul neigienic de transpiraţie stătută, ci doar aspectul de sudoare „proaspătă”, eventual produsă chiar de efortul făcut pentru ele...


14. Timiditatea

Femeile adoră bărbaţii timizi. Chiar dacă, în general, încrederea de sine trece drept sexy, puţină timiditate poate da şi ea o notă de interes.

15. Şosetele cu aspect îngrijit

Pare mai puţin relevant, dar şi purtatul de şosete „noi” poate să conteze la o întâlnire. Când te descalţi, femeia se uită inevitabil şi la aspectul picioarelor.

16. Atitudinea iubitoare faţă de animale

Bărbaţii care iubesc animalele sunt foarte iubiţi de femei, punct. Ai o mare bilă albă dacă eşti şi posesorul unui câine sau a unei pisici. Dacă animalul de companie mai e şi salvat de pe la vreun adăpost, eşti aranjat!

17. Bărbatul care găteşte

Mâncarea bună este un afrodisiac puternic, iar un bărbat care ştie lucrurile prin bucătărie şi-şi aşteaptă partenera cu o cină surpriză are numai de câştigat.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Acestea sunt doar căteva trăsături şi caracteristici pe care femeile le consideră irezistibile la bărbaţi!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu