Posted by / duminică, 26 martie 2017 / No comments / ,

Avea un animal de companie diferit... Iată ce putea să se întâmple!



Publicitate

Am citit de curând o poveste impresionantă, așa că m-am gândit că o să vă placă. Este vorba despre o femeie care avea drept animal de companie un șarpe. Acesta avea în jur de 2m lungime și nu făcuse nimănui niciun rău.

Într-o zi, femeia a observat că șarpele nu mai mănâncă. Disperată, a încercat să îl hrănească cu orice era posibil, însă degeaba, șarpele pur și simplu nu voia să se mai hrănească.

nu tine asemenea animale in casa


În cele din urmă, femeia a decis să ducă șarpele la veterinar, altfel risca să își piardă animalul de companie.

Veterinarul a ascultat-o pe femeie cu atenție, după care a întrebat-o dacă nu cumva dormise cu șarpele în același pat.

Femeia i-a răspuns imediat, spunându-i că sigur că doarme cu animalul de companie în pat, mai ales în ultima perioadă, deoarece ar fi putut face orice ca prietenul ei să se simtă mai bine.

Apoi a venit răspunsul șocant al veterinarului:

Doamnă, șarpele dumneavoastră nu este bolnav, ci în toată perioada aceasta v-a măsurat și a refuzat hrana, pentru a-și face loc să vă mănânce pe dumneavoastră...

Se pare că ori de câte ori șarpele se încolăcea în jurul femeii, făcea asta pentru a o măsura și pentru a o cântări... apoi a început să refuze hrana astfel încât să aibă suficient spațiu pentru a o mânca pe biata femeie.

Aceasta poate fi chiar o poveste de viață, nu de fiecare dată când cineva te îmbrățișază îți vrea binele...


Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: vestinet.rs. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Avea un animal de companie diferit... Iată ce putea să se întâmple!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu