Posted by / miercuri, 8 martie 2017 / No comments /

8 Martie nu este doar o sărbătoare a femeii, este ceva mult mai mult!Publicitate
Un articol de Alexandra Ungureanu

Poate că te-ai întrebat de nenumărate ori de când se sărbătorește ziua femeii... ei bine, ce ai spune dacă ți-aș răspunde că din momentul în care doamnele au câștigat dreptul la muncă și la vot...

ziua mamei in romania

Da, 8 martie nu este doar o sărbătoare a mamei, ci una a femeilor puternice, care luptă pentru drepturile lor și pentru emancipare, căci de ce să nu recunoaștem, mai avem nevoie de bagheta magică a emancipării din când în când.

Eu sărbătoresc 8 martie din două considerente: iubesc să fiu femeie, și mai ales să fiu răsfățată, și susțin cu desăvârșire curajul femeilor din zilele noastre.

De ce curajul?

Păi nu te apucă groaza uneori când te întorci acasă după 8 ore de muncă și începe voluntariatul în casă? Apucă-te de gătit, ia-ți copilul cu tine în bucătărie să îi verifici temele, fă curățenie, spală, întinde rufele, așează masa, ridică masa și lista poate continua.

Ce pot spune, suntem tare curajoase, doamnelor și pentru asta merităm o zi a noastră, o zi în care să ne simțim răsfățate și iubite, poate ne obișnuim cu ideea și repetăm scenariul de mai multe ori într-un an. 

De ce spun asta? 

Pentru că trebuie să avem grijă de noi, trebuie să fim importante pentru propria persoană și trebuie mai întâi de toate să ne iubim noi, pentru a învăța ce înseamnă să fii iubit!

La mulți ani, dragele mele! Nu renunțați niciodată la visuri, credeți în puterea de a o lua de la capăt indiferent de vârsta pe care o aveți și bucurați-vă de voi!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 8 Martie nu este doar o sărbătoare a femeii, este ceva mult mai mult!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu