Posted by / duminică, 26 februarie 2017 / No comments / ,

Vrei gene și sprâncene dese? Iată ce ai de făcut!
Uleiul de ricin este folosit de foarte mult timp pentru tratarea gripei și răcelilor ori chiar a constipațiilor. Putem spune că este un ulei cu puteri magice!

Iată care sunt metodele prin care poți folosi uleiul de ricin:


beneficii ulei de ricinSprâncene

Oamenii folosesc cel mai des acest ulei pentru tratarea sprâncenelor. Cumpără ulei de ricin presat la rece și aplică-l pe sprâncene seara, înainte de culcare. Vei vedea rezultatele imediat! Sprâncenele vor fi mai groase și mai dese.

Păr

Uleiul de ricin este de asemenea și un tratament excelent pentru păr. Fiind bogat în acizi grași Omega-9 și acid linoleic, poate accelera creșterea fibrei capilare. Ai nevoie de o cantitate mică de ulei, pentru a fortifica tot scalpul.

Gene

Dacă vrei ca genele tale să fie mai bogate decât cele false, nu trebuie decât să înmoi un betișor de urechi în ulei și să aplici pe gene. Încearcă să faci asta înainte de a merge la culcare. Ai grijă să nu îți curgă ulei în ochi. Dacă s-a întâmplat asta, clătește bine cu apă!

Tu știai aceste lucruri despre uleiul de ricin?


Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vrei gene și sprâncene dese? Iată ce ai de făcut!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu