Posted by / joi, 2 februarie 2017 / No comments /

Știai că iubirea de sine poate vindeca diabetul?Publicitate
Un articol de Claudia Bulacu

Cea de-a treia chakra, numită în limba sanscrită Manipura, este localizată în plexul solar,deasupra glandelor suprarenale.Este locul în care simţim « fluturaşi » când avem emoţii puternice,când ne este teamă,în general.

iubirea de sine vindeca diabetul

Dacă prima chakra este în echilibru, vulnerabilitatea celei de-a treia este reglată prin împământare,adică stabilitate. Are culoarea Soarelui şi ne aduce lumină,putere şi vitalitate. Mai este numită şi centrul voinţei.

Afecţiuni precum diabetul şi ulcerul ne indică o disfuncţie a acestui centru energetic.

De asemenea,dacă ne este frig mai tot timpul înseamnă ce undeva există o dereglare.

Fiind asociată cu focul,pentru a fi în formă,avem nevoie de energie continuu şi această energie o obţinem numai dacă ne conectăm în permanentă cu Sinele nostru superior.

Această conectare se face prin meditaţie,uneori prin retrageri în solitudine, prin rugacine şi plimbări în natură, în tăcere.

Pentru a avea o voinţă de fier,dar şi resursele pentru a realiza ceea ce ne-am propus, avem nevoie de armonie în viaţa de zi cu zi, de linişte, de iubire,de rugăciune.

Terapia prin rugăciune face minuni!


Acest fapt a fost demonstrat chiar şi de oamenii de ştiinţă, care nu au putut explica unele vindecări aşa-zise miraculoase.

Cum la baza tuturor lucrurilor şi acţiunilor noastre stă energia,în diferitele ei forme, nu trebuie uitată iubirea faţă de tot ce ne înconjoară,dar şi faţă de noi înşine. Ea este motorul, factorul nostru vindecător, primit în dar de la Dumnezeu Tatăl.

Citește aici despre prima si a doua chakra!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Știai că iubirea de sine poate vindeca diabetul?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu