Posted by / vineri, 3 februarie 2017 / No comments / ,

Scapă de migrene, anemie și tuberculoză cu aceasta metodă simplă de vindecare!Publicitate
Un articol de Mihaela Iliescu

CURA DE AER – MIRACOL PENTRU SĂNĂTATE ŞI VITALITATE!

Cura de aer ajută la vindecarea a numeroase afecţiuni, printre care: anemia, tuberculoza, neurastenia, migrenele şi otrăvirile cu diverse substanţe.

Pentru afecţiuni ale plămânilor se procedează astfel: dacă bolnavul se simte slăbit, va sta în pat, bine învelit şi se vor deschide larg ferestrele camerei în care se află, de cel puţin cinci, şase ori pe zi.

respira aer rece ca sa fii sanatos

În unele cazuri, se pot lăsa ferestrele deschise toată ziua, chiar şi noaptea.

Această stare de aer curat şi proaspăt are efecte curative asupra plămânilor, aduce odihnă şi linişte interioară, poftă de mâcare şi somn profund, contribuind la refacerea organismului.

Cum se fac băile de aer rece?


În camera cu ferestrele larg deschise sau în curte, dimineaţa, bolnavul va sta dezbrăcat câteva minute, expunându-se aerului curat şi va însoţi această expunere cu mişcări ale membrelor şi ale corpului.

Durata primei expuneri poate fi de trei minute şi va creşte treptat, la 20-30 minute.

Este o cură indicată în neurastenie, anemie, insomnie, anorexie.


Cum se fac băile de aer încălzit?


Acestea sunt indicate în nevralgii, dureri articulare, reumatism cronic, obezitate, gută, artrită, nefrită, afecţiuni renale.

Pot fi locale sau generale şi se pot realiza construind un fel de cort deasupra bolnavului sau deasupra părţilor afectate, iar aerul din incintă se încălzeşte cu o aerotermă sau cu un uscător de păr.

Durata este de de la 10 la 20 de minute, pentru băile generale, iar cele locale se pot extinde până la 30 minute.


Bolnavul transpiră foarte tare şi, în consecinţă, trebuie şters şi îmbrăcat cu haine curate şi uscate.

Prin compoziţia lui şi prin prospeţime, aerul este de o mare importanţă în menţinerea sănătăţii, de aceea, în general, locurile publice, unde se adună mulţi oameni trebuie să fie aeriste în permanenţă.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Scapă de migrene, anemie și tuberculoză cu aceasta metodă simplă de vindecare!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu