Posted by / sâmbătă, 11 februarie 2017 / No comments / ,

Ritualul prin care atragi banii! Încearcă-l şi viaţa ta se va schimba!Publicitate

Te-ai întrebat vreodată ce determină problemele tale financiare? Te-ai gândit că poate fi vorba de un blocaj energetic chiar la tine în casă? Dacă depistezi blocajul, problemele îşi vor găsi imediat rezolvarea.

Faci mereu economii, nu cheltui bani pe lucruri inutile, însă totuşi nu îţi ajung economiile până la finalul lunii. Dacă ţi se întâmplă asta, nu te îngrijora! Ni se întâmplă tuturor. Înţelegerea acestui aspect, este primul pas către stabilitatea financiară. 

Cel de-al doilea, presupune un ritual simplu care va îndepărta energia negativă din casă, atrăgând în acelaşi timp banii.

Urmează paşii de mai jos:

atrage banii in casa cu orez si piper

Ingrediente

2 borcane

2 lumânări verzi

2 mâini de orez

6 boabe de piper

Preparare

Ritualul începe marţea şi se termină miercuri seara. 

Iată ce ai de făcut:

Pune apă într-o cratiţă şi fierbe-o. Pune apoi apa în borcane, adaugă o mână de orez şi 3 boabe de piper în fiecare borcan. Închide-le bine. Pune apoi un borcan în bucătărie şi altul în sufragerie. 

Aprinde câte o lumânare în faţa fiecărui borcan şi lasă-le aprinse timp de o oră. Nu sufla în lumânare, ci stinge focul cu o lingură. Ia apoi borcanele şi pune-le în locuri de unde să le poţi supraveghea zilnic.

Sfat

Încearcă să faci acest ritual în linişte şi să nu ai musafiri pe durata procesului.


Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ritualul prin care atragi banii! Încearcă-l şi viaţa ta se va schimba!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu