Posted by / miercuri, 15 februarie 2017 / No comments / ,

Înlocuieşte înălbitorii din comerţ cu aceşti agenţi de albire naturali! Încearcă-i neapărat, chiar merită!
Rufele albe trebuie să rămână albe, sau cel puţin aşa îşi propune orice femeie. Din păcate, însă, realitatea este cu totul alta. În timp, rufele şi lenjeria albă îşi pierd „albul imaculat” în urma spălării repetate.

Iar înălbitorii chimici nu rezolvă nici ei problema; chiar dacă reuşesc să albească rufele, aceştia duc la subţierea ţesăturii.


Ce-i de făcut? Înlocuieşte înălbitorii din comerţ cu aceşti agenţi de albire naturali! Încearcă-i neapărat, chiar merită!


1. Bicarbonat de sodiu

Ca să îndepărtezi petele de pe rufele albe şi să le redai ţesăturilor strălucirea pierdută, înmoaie rufele într-un lighean cu apă (4l) în care ai dizolvat o cană de bicarbonat de sodiu. În doar câteva minute, rufele devin din nou albe şi impecabile!

2. Oţet şi zeamă de lămâie

Amestecă puţin oţet şi zeama unei lămâi stoarse cu detergentul de rufe preferat, apoi spală rufele ca de obicei. Dacă mirosul oţetului ţi se pare deranjant, atunci poţi folosi doar zeama de lămâie, care are proprietăţi de albire impresionante chiar şi de una singură!

Toarnă o cană de zeamă de lămâie alături de detergentul de rufe la ciclul normal de spălare automată, apoi usucă hainele pe sârmă la soare. Rezultatele sunt excelente!

3. Aspirină

Pisează 6 pastile de aspirină şi dizolvă praful într-un lighean cu apă, apoi ţine rufele la înmuiat timp de 30 de minute înainte de a le spăla cu detergent obişnuit. Petele dispar ca prin minune, iar albul rufelor îşi recapătă strălucirea de altădată.


Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Înlocuieşte înălbitorii din comerţ cu aceşti agenţi de albire naturali! Încearcă-i neapărat, chiar merită!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu