Posted by / marți, 21 februarie 2017 / No comments / ,

Iată la ce trebuie să fii atent atunci când cumperi o sticlă cu apă!Publicitate

Cu sigurantă atunci când mergi să iți cumperi o sticlă cu apă, ignori ambalajul acesteia, însă experții au ceva să iți spună!

Verifică ambalajul! Așa iți poți proteja sănătatea!


ce secrete ascunde scrisul de pe etichetele apelor

Companiile producătoare sunt obligate să pună etichete cu privire la conținutul produsului. De multe ori, sticlele din plastic prezintă denumiri precum PP, HDPE sau HDP, inscripționate pe etichetă. Sticlele care conțin aceste prescurtări, sunt considerate a fi sigure, deoarece nu eliberează toxine în apă.

Celelalte prescurtări arată substanțele chimice adăugate în apă.

În acest articol, îți vom da câteva sfaturi cu privire la alegerea celei mai bune ape.

Iată la ce trebuie să fii atent:

PETE sau PET

Acestea două emană metale grele, care afectează producția de hormoni în organism.

HDPE sau HDP

Aceste prescurtări arată că apa pe care urmează să o consumi este una ‘sanatoasă’, deoarece sticlele ce conțin etichete cu aceste inscripționări, nu eliberează chimicale sau toxine.


PVC sau 3V

Aceste prescurtări reprezintă două substanțe toxice, care afectează metabolismul.

LDPE

Acest plastic nu conține chimicale, însă nu trebuie utilizat în producția sticlelor pentru apă, ci al pungilor din plastic.

PP

Este un plastic semi transparent sau alb, utilizat mai ales la producția de recipiente pentru iaurt sau sticle pentru siropuri.Este de asemenea destul de periculos, întrucât eliberează în conținutul recipientului toxine care duc în timp la imposibilitatea de a "face" copii!


PS

Aceste două litere apar inscripționate pe paharele pentru cafea. Stai departe de aceste produse deoarece emit carcinogeni.

Obiecte din plastic fără etichetă sau inscripționate cu PC

Acesta este cel mai periculos plastic și deși producătorii cunosc acest lucru, continuă să scoată pe piață produse de acest gen. Dat fiind faptul că nu știm exact ceea ce conțin, aceste ambalaje pot afecta sănătatea în diverse moduri. De aceea se recomanda a fi efitate pe cât posibil!

Nu uita, de acum înainte, verifică eticheta de pe ambalaj și anunță prietenii despre aceste aspecte.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: healthyfoodhouse. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Iată la ce trebuie să fii atent atunci când cumperi o sticlă cu apă!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu