Posted by / miercuri, 22 februarie 2017 / No comments / ,

Foloseşte aceste 3 ingrediente în combinaţie ca să îţi regenerezi părul rapid!Publicitate

Căderea părului este un proces normal până la un anumit prag. Potrivit cercetătorilor, este normal să pierzi zilnic între 50 şi 100 de fire de păr, care se regenerează apoi în mod natural. Dar atunci când părul se subţiază foarte tare, sau se răreşte vizibil, poate fi vorba de o alopecie.

Care sunt cauzele căderii părului?


tratament pentru chelie

Alopecia, sau pierderea masivă a părului, este o boală ce afectează anual milioane de oameni din întreaga lume, iar cauzele ei sunt multiple. Atunci când căderea părului este bruscă, poate fi vorba de o alopecie cauzată de alte boli asociate, de alimentaţia deficitară, de anumite tratamente sau de naştere. Atunci când căderea părului are loc treptat, alopecia se datorează, de regulă, factorilor ereditari.

Printre factorii care pot determina căderea părului se numără şi:

Moştenirea genetică

Boli autoimune

Intervenţii chirurgicale majore

Infecţii severe

Tratamente pentru cancer

Naştere

Menopauză

Probleme de stres

Slăbire corporală

Deficienţă de fier

Tulburări de alimentaţie

Medicatie

Produse pentru păr cu efect agresiv

Tonic natural pentru păr

Astăzi, atât bărbaţii cât şi femeile cheltuiesc sume mari de bani pe produse pentru îngrijirea părului care promit îngroşarea firului de păr, stoparea căderii părului şi regenerarea părului căzut, dar există şi cazuri când aceste investiţii nu îşi au rostul.


În continuare îţi prezentăm un tonic natural foarte eficient pentru regenerarea părului, tratament care poate înlocui de multe ori produsele scumpe! Se prepară cu uşurinţă acasă folosind doar trei ingrediente uşor disponibile: gălbenuş de ou, ulei de ricin şi miere.

Cum acţionează?

1. Gălbenuşul de ou

Gălbenuşul de ou conţine proteine, acizi graşi şi vitamine care întăresc firul de păr şi încurajează regenerarea părului căzut. Vitamina A din conţinutul gălbenuşului de ou hidratează părul şi încurajează creşterea acestuia, în timp ce lecitina întăreşte părul fragilizat, prevenind despicarea şi ruperea.

2. Mierea

Mierea abundă în antioxidanţi puternici cu efect hidradant şi revitalizant pentru pielea capului şi foliculii de păr! Adăugarea de miere la acest tonic încurajează regenerarea sănătoasă a părului. Inclusiv zaharurile conţinute de miere contribuie la hidratarea şi întărirea firului de păr.

3. Uleiul de ricin

Uleiul de ricin conţine aminoacizi ricinoleici, care penetrează scalpul şi pătrund adânc în foliculii de păr, hrănindu-i şi întărindu-i. Uleiul de ricin ajută la echilibrarea pH-ului scalpului, eliminând în acelaşi timp mătreaţa şi protejând părul de factorii de mediu.


Reţeta tonicului natural pentru păr


Ingrediente:

1 ou

1 lingură de miere

2 linguri de ulei de ricin

Instrucţiuni de preparare:

1. Combină toate ingredientele într-un vas şi amestecă bine. Poţi creşte cantităţile de ingrediente dacă ai părul lung.

2. Aplică tonicul pe pielea capului şi masează-l uşor la rădăcina părului. Foloseşte surplusul ca mască de păr.

3. Acoperă capul cu o cască de baie sau cu o pungă de plastic şi lasă tonicul să acţioneze pe pielea capului şi pe păr timp de 2-4 ore.

4. Îndepărtează apoi tratamentul de pe păr prin clătire cu apă caldă, apoi spală părul cu şampon şi aplică balsamul obişnuit.

5. Foloseşte acest tratament o dată sau de două ori pe săptămână. În decurs de 2 luni de la prima folosire, rezultatele devin vizibile!

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Foloseşte aceste 3 ingrediente în combinaţie ca să îţi regenerezi părul rapid!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu