Posted by / sâmbătă, 18 februarie 2017 / No comments / ,

Eu nu am mai văzut aşa ceva... Această bătrână vindecă ochii bolnavi folosindu-și limba!
Undeva, într-un sat din Bosnia-Herzegovina, trăieşte o bătrână în vârstă de 80 de ani, pe nume Hava Celebic. Ea practică o metodă medicală diferită, îi tratează pe oameni cu ajutorul limbii...

femeia din bosnia care vindeca oamenii cu limba

Primarul spune că oamenii vin la ea acasă, se aşează pe scauna, femeia îşi sterilizează limba cu spirt şi începe să-i trateze.

Bătrâna îndepărtează anumite obiecte din ochii pacienţilor, precum, plumb, cărbune, sticlă sau rumeguş.

Ea linge cu grijă ochiul pacientului până când scoate toate aceste obiecte deranjante. Femeia susţine că a ajutat peste 5000 de oameni până acum, mulţi dintre ei mergând la doctor fără niciun rezultat. Ea a învăţat metoda atunci când era un copil, însă se teme că aceasta va dispărea odată cu moartea ei.
"Din păcate, nu pot da mai departe harul meu, deoarece copiiilor mei le este scârbă să îşi introducă limba în ochiul altcuiva” a explicat femeia.

Hava spune că pacienţi din toată lumea o vizitează. Ea nu le ia bani săracilor, însă celor care au, le cere sume foarte mici.

Urmăreşte videoclipul de mai jos pentru a înţelege care este tehnica ei.

Asta chiar că e medicină alternativă, tu ai încerca-o?Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Sursa: hefty. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Eu nu am mai văzut aşa ceva... Această bătrână vindecă ochii bolnavi folosindu-și limba!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu