Posted by / duminică, 12 februarie 2017 / No comments / ,

Cură din farmacia naturii pentru aparatul reproducător al bărbaților!Un articol de Mihaela Iliescu

Prima masură pentru a evita infecţiile este aceea de a nu avea contacte neprotejate cu persoane necunoscute.

La apariţia primelor simptome – usturimi, iritaţii locale, scurgeri purulente – se vor face spălături locale şi instilaţii uretrale, cu un decoct din următoarele plante, în părţi egale: coajă de Stejar, Muşeţel, Cimbrişor de câmp sau de grădină.

tratament cu plante pentru infectii la barbati

Pentru uz intern se foloseşte următorul amestec: 10 grame Colţunaşi sau Condurul Doamnei, 10 grame Feciorică, 20 grame frunze de Merişor, 30 grame Coada-Racului, 30 grame frunze de Mesteacăn.

Patru linguri din această combinaţie se amestecă cu şase linguri de apă rece şi se lasă la macerat timp de 15 minute. Se adaugă un litru de apă caldă, se lasă la infuzat timp de 15 minute. Se strecoară prin tifon. Întreaga cantitate de ceai se bea în cursul unei zile.

Dacă urinaţi prea des, se recomandă purtarea unui brâu din fibră naturală, atât iarna cât şi vara, apoi băi calde de şezut, cu infuzie de Coada Calului.

Pentru uz intern se foloseşte următorul amestec: 10 grame frunze de Salvie, 20 grame flori de Nalbă, 20 grame frunze de Merişor, 25 grame frunze de Mesteacăn, 25 grame Coada Calului. 


Se prepară o infuzie aşa cum am descris anterior. Întreaga cantitate se bea în cursul unei zile.

În infecţiile şi inflamaţiile prostatei, însoţite de poliurie şi dureri vezicale se foloseşte urmatorul amestec: 5 grame Cimbru de grădină, 20 grame frunze de Merişor, 20 grame Talpa Gâştei, 25 grame rădăcină de Valeriană, 30 grame frunze de Roiniţă (Lămâiţă). 

Se prepară o infuzie din două linguri la 500 mililitri de apă. Se împarte compoziţia în două, jumătate se bea în cursul zilei şi jumătate se bea seara, înainte de culcare.

În încheiere, trebuie să precizăm că toate acestea au efect pe fondul alimentaţiei naturale, bazată pe fructe şi legume, mai ales în stare crudă şi al unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cură din farmacia naturii pentru aparatul reproducător al bărbaților!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu