Posted by / duminică, 12 februarie 2017 / No comments / ,

Cum poţi vindeca micoza unghiilor cu acest ulei natural!
Dacă observi că unghiile de la picioare îşi schimbă coloraţia sau încep să se îngroaşe, s-ar putea să fie vorba de micoza unghiilor, o boală micotică manifestată prin infectarea unghiilor sau a pielii de sub unghii.

tratament boli unghii

Organismele infecţioase folosesc fisurile unghiilor sau ale pielii pe post de punţi de infiltrare în straturile superficiale şi adânci ale pielii.

Unule dintre cele mai eficiente remedii naturale este uleiul de oregano, un ulei cu proprietăţi fungicide deosebit de puternice.

Carvacrolul inhibă creşterea şi înmulţirea mai multor tipuri diferite de bacterii. Când cumperi ulei de oregano, caută un produs care să conţină carvacrol în proporţie de cel puţin 70%.

Tratarea micozei unghiilor cu ulei de oregano este foarte simplă, dar, pentru un plus de eficienţă, se recomandă să începi tratamentul de la primele semne de infecţie. 

Masează zilnic o picătură sau două de ulei de oregano pe unghiile afectate, dar şi pe unghiile învecinate şi pe pielea dimprejur pentru a preveni reinfectarea.

Sub tratament, porţiunea de unghie nou-regenerată trebuie să aibă aspect sănătos şi normal. Decolorarea unghiilor este de regulă primul simptom vizibil al micozei; la observarea acestei modificări, începe să te frecţionezi cu ulei de oregano pe unghii şi pe degetele de la picioare în fiecare zi până la vindecarea completă.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum poţi vindeca micoza unghiilor cu acest ulei natural!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu