Posted by / miercuri, 8 februarie 2017 / No comments / ,

Cum îndepărtăm mirosul de țigară din casă și mașină!Un articol de Ileana Mladinoiu

Mirosul de fum de țigară se impregnează peste tot - în perdele, în covoare/mochete, mobilier…să nu mai vorbim de mașină.

Fumătorul nu-l mai simte, dar pasivul cu certitudine. Acesta, dacă intră într-o casă sau mașină va constata imediat că acolo cineva a fumat sau nu.

Doriți să risipiți orice urmă de miros de fum de țigara? Avem soluții practice ce pot fi ușor de folosit.

Iată ce trebuie să faceți!

scapa de mirosul de tigara

Pentru casă:

- Aerisiți mereu camerele

Deschideți larg ferestrele și lasati-le mai mult timp pentru a reîmprospăta aerul.

- Curățarea

Este cea mai bună metodă de a elimina orice miros de țigară sau de trabuc, deoarece covoarele/mochetele, mobilierul, canapeaua și perdelele absorb rapid mirosul de tutun.

Mai întâi scoateți perdelele și spalați-le, apoi curățati ferestrele cu spirt.

Nu uitați mobilierul, trecând peste cel lăcuit o cârpă îmbibată în ceară, iar pe un alt tip de mobilă prosoape din hărtie absorbantă îmbibate în produs de curățare de geam sau oțet alb.

Podeaua și suprafețele netede vor fi curățate cu ajutorul unui mop impregnat în oțet alb.

După curățare, puteți folosi:

-Un aparat purificator de aer

-Bicarbonat de sodiu pe care îl presărați pe covoare/mochete, lăsându-l să acționeze toată noaptea. Dimineața, folosiți aspiratorul. Bicarbonatul este unul dintre cei mai buni ucigași ai mirosurilor urâte impregnate în fotolii și canapele. Procedați la fel.


Cea mai bună metodă de eliminare a mirosului de țigară din mașină!


Faceți o solutie alcătuită din : 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu, 3-4 cești de apă și 10 picături de ulei esențial de eucalipt sau oțet alb.Combinați toate ingredientele, amestecați bine, apoi turnați amestecul intr-un recipient cu pulverizator.

Cu amestecul astfel preparat, incepeți să pulverizați pe scaunele din față, pe banchetele din spatele mașinii, pe plafon și pe fețele de uși. Închideți ușile de la mașină și lasați sa acționeze peste noapte. Acest amestec are capacitatea sa absoaba mirosul neplacut, lăsând în urmă un miros proaspăt și de durată. Veți observa diferența a doua zi.*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum îndepărtăm mirosul de țigară din casă și mașină!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu