Posted by / sâmbătă, 11 februarie 2017 / No comments / ,

Combină miere cu unt și consumă zilnic pentru a fixa calciul în organism!Un articol de Ileana Mladinoiu

Dr. Nic. N. Mihăilescu ne sfătuiește să combinăm aceste două produse pentru fixarea calciului în organism. Cine nu știe cât de important este calciul pentru organism, cunoscut în special pentru rolul său în construcția osoasă, dar și pentru acțiunea avută asupra ritmului cardiac sau asupra controlului greutății.

Consumăm diverse produse bogate în calciu, însă, când mergem să ne facem analizele medicale, aflăm că ducem lipsă de vitamina esențială.

reteta doctorului mihailescu pentru calciu

Medicul curant ne explică faptul că nu se produce fixarea calciului și ne prescrie diverse rețete, eficiente sau nu.

Încerc să înlocuiesc rețetele specialistului, fără a vă îndemna să nu-i dați ascultare, mai ales că produsul propus în materialul prezent are și contraindicații.

Este vorba de combinarea a două ingrediente- unt și miere - așa cum ne explică dr. Mihăilescu în cartea “Mierea și sănătatea”. 

Mai precis, vă trebuie 100 g de unt, 100 g miere de albine.

Într-un vas de sticlă sau ceramică smălțuită se amestecă untul proaspăt lăsat la temperatura camerei circa 20-30 de minute și mierea, până la omogenizare.

Se administrează copiilor de la 6 luni până la 3 ani câte o linguriță pe zi. Copiilor mai mari și adulților li se dau 2 până la 6 lingurițe pe zi, după vârstă și greutate.

Am spus de la început că untul combinat cu miere ajută la fixarea calciului. Dar este indicat în toate bolile spasmofilice, tetanice, produse prin lipsă de calciu, la copiii debili fără poftă de mâncare, în cazuri de slăbiciune, rahitism, pierderea greutății normale, în convalescențe, graviditate și lehuzie.

Leacul descris este contraindicat bolnavilor de diabet zaharat, icter și alte boli de ficat, rinichi, colibaciloza, obezitate.

Preparatul își pierde activitatea utilă începând de la 2 până la 12 ore, de aceea, repet, trebuie consumat cât este mai proaspăt.
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Combină miere cu unt și consumă zilnic pentru a fixa calciul în organism!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu