Posted by / sâmbătă, 11 februarie 2017 / No comments /

Chiar şi un lanţ de aur rămâne tot un lanţ...Un articol de Claudia Bulacu

Vom încerca astăzi să analizăm gelozia, din punct de vedere spiritual şi câteva metode pentru a ne debarasa de ea.

Gelozia are la bază frica de a pierde ceva, pe cineva, de a fi cineva mai bun decât noi. Deci este o teamă. Această teamă nu vine într-o zi in suflet, ea se instalazea de-a lungul timpului şi cunoaşte multe faze, cea mai puternică dintre ele fiind cunoscută sub denumirea de atac de panică.

de ce ne este frica sa pierdem iubitul sau iubita

De ce ne este frică să pierdem ?


Pentru că noi credem că obiectul pierderii este proprietatea noastră. Altfel, de ce ne-ar interesa ? Bunurile şi banii pot fi proprietatea noastră, dar o persoană, niciodată. Nici măcar copiii nu sunt ai noştri, ci ai divinităţii. Ei s-au născut prin noi, dar înainte de a veni pe lume, au existat nişte « calcule » dumnezeieşti în cer.

Deci iubitul sau soţul noastru nu este proprietatea noastră. Cum să pierdem ceva ce nu este al nostru ?

În concluzie, toate frământările noastre nu au fundament. Soţul (sau soţia ) are libertatea de a face ce vrea , acest drept este dat de Univers şi un om nu i-l poate anula. Cu cât ne frământam mai mult şi daca mai facem şi crize sau scandaluri ,relaţia se deteriorează, iar partenerul nostru pleacă puţin câte puţin, în fiecare zi.

Dacă la baza relaţiei nu este iubirea adevarată şi incercăm să controlăm, chiar şi discret, această « stabilitate » nu durează mult timp. Chiar dacă lanţul este de aur, rămâne tot un lanţ!

Pentru a ne elibera de această frică (gelozie) există două soluţii : IUBIREA şi IERTAREA de ambele părţi. În iubire se dizolvă toate. 

In ea toate îşi găsesc echilibrul şi omul este fericit în permanenţă. Iertarea eliberează şi împreună cu iubirea, ne aduce veşnicia. *In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiar şi un lanţ de aur rămâne tot un lanţ...

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu