Posted by / joi, 23 februarie 2017 / No comments / ,

Ai idee care sunt cele mai bune surse naturale de potasiu? Citește mai jos și vei afla...Publicitate

Cele mai bune surse de potasiu sunt legumele, fructele, carnea și lactatele. Potasiul este un mineral extrem de puternic și reprezintă cheia către sănătatea ta! Face parte din familia electroliților, împreună cu sodiul.

Dacă organismul nostru nu ar avea potasiu, atunci nu ar putea supraviețui, deoarece toate celulele se hrănesc cu acest mineral. Deficitul de potasiu poate duce la apariția problemelor grave de sănătate.

consuma suplimente naturale de potasiu ca sa fii sanatos

Ai idee cât este de important potasiul pentru organismul tău? 

Potasiul joacă un rol extrem de important pentru organismul tău, deoarece el ajută la buna funcționare a mușchilor și a nervilor, este asemeni combustibilului pentru autoturisme! Studiile au arătat, că potasiul este vital pentru sănătatea noastră!

Iată care sunt cele mai bune surse de potasiu:Iată care sunt simptomele deficitului de potasiu

Anumite boli sau medicamente pot duce la apariția deficitului de potasiu, iar simptomele sunt următoarele: probleme musculare, oboseală, confuzie, diaree cronică, hipertensiune, piele uscată și disfuncții ale inimii. Potasiul joacă un rol major în tratarea bolilor precum arteroscleroza, diabetul, presiunea sangvină crescută, cataracta sau hepatita. 


Hiperpotasemie si hipopotasemie

Cantitatea prea mare de potasiu din sânge se numește hiperpotasemie, iar cantitatea prea mică, se numește hipopotasemie. Nivelul echilibrat al potasiului depinde în mare parte de cantitatea de magneziu și sodiu din organism.

Doze de potasiu recomandate:


Suplimentele de potasiu se găsesc pe piață, chiar și sub forma multivitaminelor, însă îți recomand să consumi alimente care conțin potasiu!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.


Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ai idee care sunt cele mai bune surse naturale de potasiu? Citește mai jos și vei afla...

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu