Posted by / marți, 14 februarie 2017 / No comments / ,

Ai folosit tot timpul în mod greşit sertarul de sub cuptor! Iată de ce...
Uneori devenim atât de obişnuiţi cu anumite obiecte din casa noastră, încât am ajuns să credem că le-am folosit mereu aşa cum trebuia. Să vorbim de exemplu despre cuptor. Acest prieten de nădejde a avut mereu un sertăraş sub, însă poţi să crezi că l-ai folosit greşit până acum?

Iată cum stă treaba!

stii sa folosesti sertarul de jos al aragazuluiCând le-am spus prima oară prietenelor, nu le venea să creadă. Cum adică nu am folosit aşa cum trebuie? La ce altceva se mai poate folosi? Probabil că şi tu, aşa cum au făcut-o şi ele, îl foloseşti pentru a depozita oale sau recipiente pentru gătit. Îţi sună cunoscut aşa-i?

Ei bine, acesta este locul unde trebuie ţinută mâncarea tocmai pregatită, asta pentru a o menține caldă. Te suprinde acest aspect, nu?

Se pare că dacă eşti fericita deţinătoare a acestui tip de cuptor, înseamnă că poţi ţine mâncarea caldă pentru mult timp.

Chiar şi restaurantele folosesc acest sertăraş pentru a ţine mâncarea caldă. Nu o găteşte, doar o ţine caldă!


Înainte de a pune mâncarea în sertar, asigură-te că instrucţiunile de folosire ale cuptorului tău îţi permit asta.

Așadar, în cazul în care ai un aragaz ce în partea de jos are un sertar, nu mai sta pe gânduri și scoate tigăile şi crătiţile din el apoi înlocuieşte-le cu mâncarea ta preferată, astfel nu va mai fi nevoie să o reîncălzeşti.

Citeşte cu atenţie instrucţiunile de folosire, deoarece cuptoarele de nouă generaţie, conţin un buton care poate chiar să regleze temperatura din acel sertar sau să controleze umiditatea.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ai folosit tot timpul în mod greşit sertarul de sub cuptor! Iată de ce...

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu