Posted by / duminică, 12 februarie 2017 / No comments / ,

Află ce indică despre personalitate poziţia în care stai aşezat pe scaunPublicitate

Te-ai întrebat vreodată dacă, şi ce anume dezvăluie despre personalitate poziţia pe care o preferi la statul pe scaun? Potrivit psihologilor specializaţi în descifrarea limbajului corporal, felul în care o persoană stă aşezată pe scaun spune multe despre personalitatea şi intenţiile acesteia.

Din motiv ce gesturile sunt inconştiente, poziţiile pe care le adoptăm în anumite situaţii ne trădează chiar şi cele mai ascunse instincte şi dorinţe.

cum esti dupa felul cum stai cu picioarele cand stai pe scaun

Poziţia A


Potrivit psihologilor, aceasta este cea mai comună poziţie de stat pe scaun. Persoanele care preferă să stea aşezaţi astfel tind să impună o barieră între ei şi realitatea din jur şi, de multe ori, preferă să fugă de probleme în speranţa că acestea se vor rezolva de la sine. Dar nu-ţi face griji, această barieră impusă nu stăvileşte comunicarea cu persoanele care adoptă poziţia A. Odată abordate, ele comunică deschis. Persoanele care preferă această poziţie de stat pe scaun sunt considerate foarte creative, fermecătoare, dar şi copilăroase şi cam repezite la vorbă.

Poziţia B


Persoanele care preferă această poziţie sunt foarte visătoare, au o imaginaţie bogată, se integrează uşor în grup şi sunt foarte vivace. Pur şi simplu nu ai cum să te plictiseşti alături de ele. Adoră să călătorească, să lege noi prietenii, dar sunt şi foarte schimbătoare, fiind mereu în căutare de locuri noi, oameni noi şi noi provocări. Sunt în continuă mişcare, aşa că intră în conflict cu personalităţile imuabile. 


Poziţia C


Sunt persoane meticuloase şi perfecţioniste, care pot petrece ore întregi în căutarea parfumului sau a costumului „perfect”. Sunt capricioase, tipicare şi mofturoase, şi lasă impresia unei personalităţi dezordonate, deşi nu este deloc aşa. Ceea ce pare haotic la exterior este de fapt foarte bine ordonat la interior, iar aceste persoane ştiu exact ce să spună în fiecare împrejurare, şi au o gândire bine calculată. Principala lor slăbiciune este inabilitatea de a-şi concentra atenţia asupra unei activităţi pe durate mai îndelungate. 


Poziţia D


Aceste persoane sunt inteligente, agere, sensibile, ordonate şi foarte rezervate în conversaţii, preferând să tacă mai degrabă decât să stârnească o ceartă. Se simt nesigure şi jenate atunci când cei din jurul lor manifestă gesturi de afecţiune în public, indiferent cui le sunt ele adresate. În cazul persoanelor care preferă să-şi ţină picioarele lipite şi sprijinite cu toată talpa de podea, semnalul transmis este acela că cer şi oferă directeţe şi deschidere. Cele care se sprijină pe vârfurile picioarelor când stau pe scaun semnalează că sunt gata să-şi înfrunte interlocutorii, stând „ca pe arcuri” în aşteptarea unei confruntări directe.

Poziţia E


Persoanele care preferă această poziţie de stat pe scaun nu se pripesc niciodată, în niciun fel de împrejurare. Se căsătoresc târziu şi nu aduc pe lume copii decât după ce îşi încheie studiile, obţin cariera râvnită şi capătă statutul social dorit. Sunt firi încăpăţânate şi dârze, care fac tot posibilul să-şi împlinească ambiţiile. Sunt mai degrabă pragmatice decât fanteziste şi pun mare preţ pe aspectul fizic.

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Află ce indică despre personalitate poziţia în care stai aşezat pe scaun

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu