Posted by / duminică, 26 februarie 2017 / No comments / ,

A turnat o cană de praf de usturoi în cadă... Ce a urmat, este uimitor!Un articol de Ileana Mladinoiu

Poate părea ciudat, dar nu aș vrea să respingeți din start ideea unei băi cu usturoi. Veți afla că este un mod relaxant, revigorant, detoxifiant și plăcut de a administra doze de usturoi, care să lucreze împotriva multor gripe, răceli sau a stresului cotidian.

detoxifiere organism cu baie de usturoi

Ne-o spune Lalitha Thomas, în “10 plante esențiale”, cea care a creat un sistem al plantelor medicinale ingenios, simplu și totodată cuprinzător, potrivit “Organica Magazine”.

Baia cu usturoi este o formă dinamică de prevenire a bolii, în special dacă în perioada respectivă îngrijiți pe cineva ce suferă de o boală contagioasă.

Autoarea ne asigură că nu trebuie să ne facem griji în legătură cu mirosul de usturoi. Dacă nu ne scufundăm cu tot capul în baie, caz în care părul ar continua să păstreze mirosul de usturoi până ce îl spălăm cu șampon, mirosul din piele este, în general, nedetectabil.


Cum procedăm


Se folosesc ½-1 cană de pulbere de usturoi într-o cadă plină cu apă fierbinte (este recomandat să cumpărăm pulberea de usturoi de la un furnizor de plante medicinale).

În ceea ce privește cantitatea de apă, putem folosi mai multă sau mai puțină, până aflăm ce concentrație ne priește.

Unii folosesc doar un sfert de cană, alții două căni de pulbere de usturoi (desi e cam mult). Se poate încerca și usturoi pisat.

Baia de usturoi extrage toxinele din întregul organism, acumulate de-a lungul unei zile de lucru, calmează tensiunea și anxietatea, revigorează, tratează febra musculară.

Timpul de ședere în baie este de 20 de minute.   *In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului A turnat o cană de praf de usturoi în cadă... Ce a urmat, este uimitor!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu