Posted by / sâmbătă, 28 ianuarie 2017 / No comments / ,

Tratamente naturale pentru pancreatită!Publicitate

Find pensionară, ca mulți alții, am ocazia să mă întâlnesc cu diverse persoane și fiind o ființă sociabilă de felul meu, discut cu multă lume și aflu diverse remedii, ba pe internet ba prin viu grai.

Azi vreau să vă prezint câteva tratamente naturale pentru pancreatita!


inflamatia pancreasului se trateaza naturist

Pancreatita este inflamaţia pancreasului ce poate fi produsă de calculi biliari, alcool, diferite medicamente, anumite infecţii virale şi enzime digestive si este posibil ca în timp, să se dezvolte insuficienţa pancreatică exocrină (diaree şi scădere în greutate datorate digestiei necorespunzătoare a alimentelor) sau endocrină (diabetul zaharat).

Cu un regim adecvat si cu aportul urmatoarelor ceaiuri putem reveni la o buna funcționare a pancreasului, astfel:

Ceai din 200 de grame de gălbenele, 100 de grame de urzică, 100 de grame de coada-şoricelului din care facem un amestec, îl depozitam in pungi de hărtie și luăm câte o linguriţă din acest amestec pentru o cană de apă fiartă.

Se bea o înghiţitură la fiecare sfert de oră până in prima zi, apoi câte doua la sfert de oră....etc...până ajungem să bem câte 1-2 litri pe zi, ceea ce va coincide cu echilibrarea funcției pancreatice.Ceaiul se poate prepara pentru toată ziua și se păstrează la loc răcoros din care luam câte o cană.


Obligeană - o linguriţă rasă de plantă se lasă peste noapte la macerat într-o cană de apă rece, dimineața se filtrează. O înghiţitură din acest ceai se ia cu puţin timp înainte şi după fiecare masă în total 6 înghiţituri pe zi şi atât!!!!

Se mai poate utiliza ceaiul din Lichenul de piatră (Cetraria islandica) care stimulează secreţia pancreatică.

Se prepară un macerat scurt dintr-o linguriţă de plantă la cana de apă, care se fierbe 5 minute, se lasă acoperit 10 minute, se strecoară, se adaugă un vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu, se lasă o oră pentru neutralizare.

Trebuie să se bea câte trei căni de ceai rece pe zi.


Aveți grijă oameni buni, pentru că pancreatita este foarte periculoasă dacă nu este tratată cu grijă si responsabilitate!

Multă sănătate vă doresc tuturor!

Despre autor:
Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elene-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tratamente naturale pentru pancreatită!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu