Posted by / marți, 17 ianuarie 2017 / No comments / ,

Tu al catelea copil esti la parinti? Unicul,marele, mijlociul sau cel mic.....Vezi ce spune despre tine acest lucru!Un articol de Razvan

Personalitatea noastra este foarte mult influentata de ordinea in care ne-am nascut in familie. Hai sa vedem in continuare tipul personalitatii fiecaruia in functie de ordinea in care s-a nascut!

unicul cel mic cel mare mijlociul familie

Primul nascut


Un copil care este este primul nascut, odata cu trecerea timpului va deveni un bun lider dar va capata si un aer de superioritate care nu va fi foarte comod pentru cei din jur. De obicei exista doua extreme ale personalitatii acestora. Fie sunt empatici, sufletisti si gata oricand sa ajute pe cineva, fie sunt usor agresivi si nepasatori fata de problemele altora.

Chiar daca in viata profesionala nu are cum sa dea gres, in viata personala poate sa aiba cateva probleme datorita faptului ca ii place sa detina mereu controlul si sa ia toate deciziile fara sa consulte pe altcineva.

Copilul mijlociu


Personalitatea acestui tip de copil poate sa varieze in functie de familia in care a crescut, de aceea este foarte greu de descris.

De obicei acest copil nu suporta conflictele si de multe ori daca acestea apar, da vina pe el doar sa ii impace pe ceilalti. Prefera sa faca compromisuri decat sa iste o cearta.

Datorita faptului ca nu este sigur pe el, nu ii place sa ia deciziile singur si cel mai mare succes il are atunci cand lucreaza cu alte persoane in echipa.

Este calm, sociabil, un bun negociator si un bun mediator.


Copilul cel mic


Datorita faptului ca toata viata lui a crescut incercad sa ataraga atentia celorlalti, va deveni "bufonul" grupului si al petrecerilor. Pentru ca este obisnuit sa faca lucruri care ii depasesc puterile doar ca sa tina pasul cu fratii lui, va invata foarte repede ceva nou si nu se va retrage atunci cand da de un obstacol.

Se pricepe la multe si poate invata orice. Este un extrovertit iar in cariera se va orienta catre meserii in care are de-a face cu publicul. Nu ii place sa fie criticat sau respins.

Copilul unic


Personalitatea copilului unic semana foarte mult cu cea a primului nascut doar ca putin exagerate. Este un perfectionist fara pereche iar datorita faptului ca a trebuit sa indeplineasca toate cererile parintilor este foarte constiincios, organizat si serios.

Este de cele mai multe ori un introvertit si cere mult atat de la el cat si de la ceilalti.

Are impresia ca toate i se cuvin, datorita faptului ca nu a fost nevoit sa imparta jucariile, iar in cazul in care nu reuseste ceva sufera foarte mult.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tu al catelea copil esti la parinti? Unicul,marele, mijlociul sau cel mic.....Vezi ce spune despre tine acest lucru!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu