Posted by / luni, 23 ianuarie 2017 / No comments / ,

Iată ce siropuri poți face din varză - Cu siguranță nu știați asta!Publicitate
Un articol de Mihaela Iliescu

Aflată în cautarea unor remedii naturale pentru afecţiunile de sezon, am găsit două reţete într-o carte mai veche, le-am încercat şi m-au uimit, datorită efectului rapid pe care l-au avut.

Vi le împărtăşesc cu drag:

vindecarea afectiunilor pulmonare siropuri

1. SIROP DIN VARZĂ ROŞIE

Ingrediente:

• 500 ml suc de varză roşie;

• trei grame de şofran;

• 50 ml suc de cătină;

• 500 grame miere naturală.

Se face o infuzie de şofran (trei grame la 100 ml apă), se lasă la răcit şi se amestecă cu celelalte ingrediente până ce compoziţia devine omogenă. Se toarnă în sticle închise ermetic, se păstrează într-un loc întunecos şi răcoros. Se consumă câte o lingură, de trei ori pe zi. Este un remediu pentru răceli şi laringite.


2. SIROP DIN VARZĂ ALBĂ

Ingrediente:

• 700 grame varză albă;

• 250 ml suc de cătină;

• 350 grame miere.

Varza tăiată fideluţă se opăreşte şi se ţine la bain marie timp de 15-20 minute. Se strecoară prin tifon dublu, se lasă la răcit, apoi se adaugă mierea şi sucul de cătină, amestecând până la omogenizare. Se toarnă în sticle închise ermetic, se păstrează într-un loc întunecos şi răcoros. Se consumă câte o lingură, de trei, patru ori pe zi. Este un remediu foarte eficient în afecţiunile pulmonare.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Iată ce siropuri poți face din varză - Cu siguranță nu știați asta!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu