Posted by / luni, 30 ianuarie 2017 / No comments /

Fiecare are menirea lui în lume!Un articol de Claudia Bulacu

Continuăm cu prezentarea ultimei legi, despre care Deepak Chopra ne vorbeşte în cartea sa intitulată „Cele şapte legi spirituale ale succesului”, şi anume legea dharmei sau a menirii în viaţă.

ultima lege a spiritualitatii

Orice om are o menire în viaţă,un har unic sau un talent special pe care îl poate dărui celorlalţi. Există un « ceva » pe care noi îl putem face mai bine decât oricine altcineva din întreaga lume ”- afirmă Deepak Chopra.

Desigur, în viaţă întâlnim situaţii când ne descurcăm foarte bine,far astres şi fără nici o teamă. Sunt şi situaţii când simţim că nu putem face faţă,că suntem copleşiţi de anumite sarcini pe care ni le impun şefii sau chiar membrii familiei noastre.

Asta ce înseamnă ? 

Înseamnă că suntem pe o cale greşită,că ea nu face parte din menirea noastră, din planul divin al vieţii noastre. Ce putem face ? Să ieşim cât mai repede din asemenea conjuncturi şi să încercăm să le evităm în viitor.

Ce ne facem,însă,dacă profesia pe care o exersăm acum nu ne place deloc,ne simţim frustraţi, dar suntem obligaţi să mergem la serviciu pentru a ne asigura un salariu din care să trăim?

În această situaţie, spunem din nou că drumul nu este bun şi trebuie să căutăm în noi acel potenţial unic ce ne poate asigura o continuitate fără stres.

Altfel spus, trebuie să ne educăm copiii în a-şi urma chemarea interioară,iar noi, adulţii să revenim la ea,dacă,fără să ne dăm seama, am alunecat pe un drum lateral,care nu ne poate aduce mulţumire. 

Citește aici legea 1 , 2 , 3 , 4 , 5 și 6 a spiritualitații.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fiecare are menirea lui în lume!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu