Posted by / miercuri, 18 ianuarie 2017 / No comments / ,

Dumnezeu îţi oferă mai multe lucruri bune decât poţi să smulgi singur de la viaţă – O scurtă povestioară moralizatoarePublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Într-o zi, un băieţel a intrat într-o prăvălie însoţit de mama sa.

Văzându-l pe copil, negustorul i-a arătat un borcan mare cu dulciuri şi l-a îndemnat să ia din ele câte doreşte. Copilul însă a rămas neclintit.

o scurta poveste moralizatoare cu dumnezeu

Negustorul s-a mirat că un copil atât de mic nu s-a repezit asupra borcanului cu dulciuri, aşa că l-a mai îndemnat o dată să ia din el ce-i place. Din nou, copilul nu a luat nimic din borcan. Auzind discuţia, chiar şi femeia şi-a îndemnat băiatul să aleagă dulciurile care-i sunt pe plac. Din nou, băieţelul nu a reacţionat nicicum.

La un moment dat, negustorul a luat cu mâna lui dulciuri din borcan şi i le-a oferit băiatului. De data aceasta, copilul a acceptat bucuros cei doi pumni de bomboane.

Pe drumul spre casă, mama şi-a întrebat băiatul de ce a refuzat să ia singur dulciuri din borcan la invitaţia negustorului.

Copilul a replicat:

-- Mamă, mâinile mele sunt foarte mici, aşa că nu puteam lua destule dacă băgam mâna în borcan! Dar nenea are mâinile mari, şi uite cu cât de multe dulciuri m-am ales acum!

Morala: Atunci când ne luăm singuri lucrurile dorite de la viaţă, ne putem alege cu foarte puţin, dar atunci când ni le dă Dumnezeu, ne alegem cu mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată!

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dumnezeu îţi oferă mai multe lucruri bune decât poţi să smulgi singur de la viaţă – O scurtă povestioară moralizatoare

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu