Posted by / marți, 10 ianuarie 2017 / No comments / ,

Dorinţa de pe patul de moarte a acestui bărbat îţi rupe sufletul!Publicitate
Un articol de Petrut

Într-un cuplu este nevoie de multe sacrificii pentru a face relaţia să funcţioneze. Acest cuplu din China, a reuşit să treacă peste orice încercare a vieţii, rămânând împreună timp de 66 de ani.

cerinta unui om in varsta aflat pe moarte


Bărbatul, în vârstă de 92 de ani şi femeia, în vârstă de 95, au fost spitalizaţi împreună, deoarece bărbatul suferea de o boală cardiacă gravă. Când bărbatul a realizat că îşi petrecea ultima zi din viaţă, a avut o singură dorinţa, să îşi mai ţină o dată soţia de mâna.

Această era internată pe un alt palier, deoarece suferise o fractură. Cu ajutorul membrilor familiei, dorinţa bărbatului a putut fi îndeplinită. Au adus-o pe bătrână în camera soţului şi i-au pus unul lângă celălalt.

Această întâlnire l-a făcut pe bătrân să moară în linişte, la numai două ore după aceea.

Cuplul avea 66 ani de mariaj.

Această este o poză cu cei doi, imediat după căsătorie.

Foto: Qianjiang Evening News / Wang Yanfang
Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook! si Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dorinţa de pe patul de moarte a acestui bărbat îţi rupe sufletul!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu