Posted by / vineri, 13 ianuarie 2017 / No comments / ,

Codurile secrete ale IPHONE-ului tău despre care puțini știu!Un articol de Petrut

În articolul ce urmează iți voi dezvalui câteva secrete ale telefonului tău Iphone, prin intermediul cărora iți vei cunoaște mult mai bine telefonul!

Iată care ar fi acelea:


combinatii utile pentru telefon

Apel cu număr ascuns – simplu, tastează #31# înaintea numărului apelantului şi acesta nu îţi va putea vedea numărul.

• *#30# Permite să să afli numărul de pe care ești apelat.

Semnal puternic – tastează *3001#12345#. Acum va apărea o lista de opţiuni, însă nu le lua în calcul, ţine apăsat butonul de on/off. Când s-a aprins ecranul, apasă butonul home (acasă)până când apare ecranul principal. Liniuţele de semnal se vor înlocui cu cifre. Între -40 şi -80 arată că ai un semnal puternic. Sub aceste valori, arată un semnal slab. Dacă ai în jur de -140 este minunat. 


Numărul unic de identificare– ştiai că orice telefon are un număr unic de identificare? Tastează *#06# şi acesta va apărea pe ecran.

Poţi afla unde ajung mesajele – îţi pot adresa o întrebare? Credeai că mesajele ajung de la un telefon la altul? Dacă răspunsul este da, îţi poţi spune că te înşeli. Există un mediator şi poţi află cine este acesta, tastând *#5005*7672# după care apelezi.

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook! si Google+.*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Codurile secrete ale IPHONE-ului tău despre care puțini știu!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu