Posted by / marți, 31 ianuarie 2017 / No comments /

ATENȚIE - Gândurile negative cu privire la bani pot duce la boli grave!Publicitate
Un articol de Claudia Bulacu

Astăzi vom începe studiul nostru asupra chakrelor....

Chakra, în limba sanscrită înseamnă roată,centru, canal prin care trece energia universală în corpul uman. Noi,oamenii, avem 7 astfel de centrii energetici, dispuşi de-a lungul coloanei vertebrale,după cum arată imaginea de mai jos.

radacina chakrelor poate face ravagii daca nu este controlata

Aceşti centrii au o funcţionare precisă, au funcţii clare,care asigură echilibrul şi funcţionarea în condiţii optime a întregului nostru organism. Dacă se dereglează, o chakra poate face ravagii în sănătatea noastră.

Prima chakra,denumită şi centrul supravieţuirii,are un rol extrem de important,ea reprezentând legătura cu pământul,cu baza. Este reprezentata de culoarea roşu.

Prin localizarea la nivelul coccisului, ea constituie rădăcina şi reprezintă partea instinctuală a omului. 

Dintre instincte,cel mai important este cel al supravieţuirii, apoi cel sexual.

Cu alte cuvinte, orice gând negativ cu privire la siguranţa zilei de mâine ( lipsa banilor, lipsa unui job, a unui domiciliu, a unui copil care să ne fie aproape la bătrâneţe) ,ar putea declanşa un dezechilibru al acestei chakre şi ,mai departe,la boli ale organelor ce se afla in preajma ei.

Boala este definită ca dezechilibru energetic,deci trebuie să fim atenţi la fiecare gând al nostru cu privire la starea materială şi să încercăm să cultivam cât mai mult pozitivitatea şi speranţă.

Dezechilibrul primei chakre se reglează prin plimbări în natură,în linişte şi într-o stare de optimism şi recunoştinţa. Dacă se poate,la răsăritul Soarelui,când se consideră că atmosfera este încărcată de multă energie pozitivă. 

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului ATENȚIE - Gândurile negative cu privire la bani pot duce la boli grave!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu